A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у конференції “РОЗУМНА ВЗАЄМОДІЯ”.

Дата: 04.03.2020 10:07
Кількість переглядів: 816

Фото без опису03 березня 2020 року головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій Любашівської селищної ОТГ Наталія Шишкевич прийняла участь у першій обласній конференції “РОЗУМНА ВЗАЄМОДІЯ”.

Любашівська ОТГ одна з перших в Україні долучилась до пілотування ініціативи “Розумна взаємодія” в рамках реалізації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства на 2016 – 2020 роки, яка має на меті вирішення місцевих питань та глобальних викликів на засадах більш ефективної міжсекторальної взаємодії за участю громадян та використанням сучасних технологій.

Наталія Шишкевич під час конференції презентувала досвід впровадження та проміжні результати Любашівської громади в «Розумній взаємодії».

В конференції прийняли  участь представники громад та районних державних адміністрацій, представники організаторів (на рівні керівників); ключовий експерт РВ - Вадим Георгієнко, магістр державного управління з досвідом місцевого самоврядування і державного управління та відзнакою Ради Європи за найкращі практичні результати в номінації “Добре врядування” серед 47 европейських держав, Лауреат конкурсу “Соціальний підприємець України 2005” швейцарського фонду Шваба. З учасниками було обговорено питання пілотування на обласному рівні: 1) якими мають бути наступні кроки з використання “Розумної Взаємодії” в інтересах громад області? 2) участь ОДА/облрад в спільному просторі РВ з громадами: визначення питань для вирішення, в т.ч. спільних інтересів громад, розробка та спів-розробка спільних рішень, формування бюджетів обласних рад в спільному РВ-просторі з громадами, фінансування та спів-фінансування рішень з бюджетів різних рівнів, реалізація рішень та відображення в спільному просторі, взаємодія з існуючими е-системами).

В березні планується проведення конференції на центральному рівні в Києві із запрошенням представників Уряду, ВРУ, міжнародних донорів, де будуть обговорюватись результати обласних конференцій та надаватися пропозиції для врахування на центральному рівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь