A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Любашівська селищна рада запрошує до участі в проєкті «Поліцейський офіцер громади».

Дата: 06.03.2020 10:16
Кількість переглядів: 995

Фото без описуПроєкт “Поліцейський офіцер громади” направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, головною метою якого є поліцейська діяльність, орієнтована на громаду.

Метою роботи Поліцейських офіцерів громади буде, в першу чергу, попередження правопорушень в інтересах громади. Офіцери поліції будуть більш самостійними у своїй діяльності та виконувати основні завдання поліції у партнерстві з керівництвом об’єднаної територіальної громади.

Вимоги до претендентів на посади:

 діючий поліцейський
 
 загальний практичний стаж служби в ОВС, поліції не менше 1,5 року (не включається навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки)
 
 вища освіта (молодший бакалавр або молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст або магістр)
 
 знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», ЗУ «Про запобігання та протидію домашньому насильству», Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України (Особлива частина) та Кримінального процесуального кодексу України в межах компетенції
 
 рівень фізичної підготовки відповідно до затверджених нормативів
 
 досвід роботи з ПК (офісні програми, інтернет) на рівні впевненого користувача
 
 посвідчення водія категорії «В», наявність водійського стажу

Службові обов’язки:

  орієнтована на потреби громади поліцейська діяльність, метою якої є попередження поширених на території ОТГ правопорушень; 

  реалізація спільно із громадою проектів з підвищення публічної безпеки (профілактика злочинів серед неповнолітніх, протидія домашньому насильству, популяризація здорового способу життя, допомога уразливим категоріям населення тощо); 

  здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, прийняття рішень про застосування адміністративних стягнень;

  проведення перевірки за зверненнями громадян та вжиття необхідних заходів. 

 Поліцейські офіцери громади підпорядковуються безпосередньо начальнику сектору превенції відділення поліції, яке обслуговує обрану ОТГ Після успішного проходження спеціальної підготовки грошове забезпечення складатиме від 13 000 грн, в залежності від спеціального звання та вислуги років, та виплачуватиметься за рахунок державного бюджету в межах асигнувань поліції  За підтримки ОТГ та донорських коштів Поліцейський офіцер громади отримає облаштоване службове приміщення та робоче місце, службовий автомобіль, паливно-мастильні матеріали тощо. 

Відповідно ст. 91 (Службовий час і час відпочинку поліцейських) Закону України «Про Національну поліцію» для поліцейських установлюється п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями. Разом з тим, у разі необхідності Поліцейський офіцер громади реагує на повідомлення громадян у будь-який час доби. 

На час відпустки Поліцейського офіцера громади реагування на повідомлення громадян здійснюватимуть групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. 

 Оцінка ефективності роботи Поліцейського офіцера громади відбуватиметься на підставі щомісячного, піврічного та річного оцінювання:
    рівня довіри у громаді до офіцера поліції та до НПУ в цілому
    кількості та якості реалізації спільних проектів з громадою
•    превентивної діяльності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь