Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Участь у відео-селекторній нараді Одеської обласної державної адміністрації та позачерговому засіданні районної комісії ТЕБ та НС.

Дата: 20.03.2020 08:13
Кількість переглядів: 531

Фото без опису18 березня голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов прийняв участь у відео-селекторній нараді Одеської обласної державної адміністрації, на якій розглядались питання про стан дошкільної освіти в Одеській області, про проблемні питання використання субвенцій з державного бюджету для виплати компенсації на придбання житла для деяких пільгових категорій населення, у тому числі для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, щодо організації дистанційної форми роботи в умовах карантину, щодо заходів протидії поширення гострої респіраторної хвороби спричиненої короновірусом Covid-19.
Після селектору проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС, на якому прийнято рішення про закриття в Любашівському районі всіх закладів, установ та інших місць скупчення людей незалежно від форм власності, крім аптек, банків, продуктових магазинів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь