A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любашівської селищної ОТГ від 21 квітня 2020 року.

Дата: 22.04.2020 11:13
Кількість переглядів: 678

Фото без описуЕпідемічна ситуація із захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) на території Одеської області залишається складною. Ареал розповсюдження інфекції збільшився до 20 адміністративних територій. З метою недопущення занесення і поширення на території Любашівської громади випадків захворювань спричинених  коронавірусом SARS-CoV-2, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», ПКМУ від 11.02.2020 р.№211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» (зі змінами), «Подання щодо закриття для відвідування кладовищ» головного державного санітарного лікаря Одеської області, відповідно до Протоколу №13  позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС Одеської ОДА від 14 квітня 2020 року, відповідно до ст. 5,11.30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та з метою обмеження в’їзду до населених пунктів Любашівської громади, 21 квітня  2020 року голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов провів  засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

 

Порядок денний:

I. Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Любашівської об’єднаної територіальної громади

Комісія вирішила:

В.о. старост Сергіївського та Іванівського старостинських округів, фахівцям Агафіївського та Бобрицького старостинських округів, КУ «Зеленбуд» (Грабовецька О.М.):

обмежити доступ громадян  до кладовищ та перенести поминальні дні після Великодня і вчинення заупокійних молитов на 6 - 8 червня 2020 року,

постійно проводити профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення громади щодо дотримання обмежувальних заходів, правил поведінки та профілактики коронавірусної інфекції, вести облік осіб, які прибули,

додатково провести роботу щодо ознайомлення жителів громади з додержанням карантинних заходів особами, які перебувають на самоізоляції, вручити пам’ятки.                                                   

2.  Любашівському відділенню ГУ НП в Одеській області (Мазуренко О.В.) забезпечити громадський порядок при проведенні обмежувальних заходів біля кладовищ та контроль за виконанням карантинних заходів.

II. Про визначення категорії осіб, які потребують забезпечення життєво-необхідними засобами   за кошти місцевого бюджету.

На виконання вимог Протоколу селекторної наради Одеської обласної державної адміністрації від 18 березня 2020 року №7-ОН з питання надання допомоги громадянам під час карантину, комісія вирішила:

1.Визначити категорію осіб, що потребують надання матеріальної допомоги за кошти місцевого бюджету, а саме одинокі або одиноко проживаючі громадяни похилого віку (70+), крім громадян що мають дітей , які проживають в одному або сусідньому населеному пункті із особою яка потребує допомоги, а також особи які мають інвалідність та нездатні самостійно пересуватись або самостійно себе обслуговувати.

2. В інших випадках звернень громадян щодо надання  матеріальної допомоги особам вирішувати відповідно до результатів комісійного обстеження та рішення комісії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь