Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Провели роз’яснювальну роботу серед підприємців селища відносно змін законодавства щодо боротьби з поширенням COVID-19 в Україні.

Дата: 13.05.2020 16:07
Кількість переглядів: 507

Фото без описуЗа дорученням голови Любашівської селищної ОТГ Геннадія Павлова головний спеціаліст з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами Сергій Алексєєнко та головний спеціаліст відділу  містобудування,архітектури та житлово-комунального господарства Альона Авдулова провели роз’яснювальну роботу серед підприємців селища відносно змін законодавства щодо боротьби з поширенням COVID-19 в Україні.

Підприємцям пояснено, що необхідно виконувати карантинні заходи відповідно до протоколу засідання спільної комісії ТЕБ та НС Любашівської РДА та Любашівської селищної ради від 12.05.2020 року № 13/10, вимог постанови Кабінету Міністрів України від 04.05.2020 року № 343, постанов Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 року.

Маємо щиру надію на те, що дотримання карантину жителями громади — це буде не страх перед поліцією чи великим штрафом, а свідоме рішення, котре ґрунтується на взаємоповазі, людяності і усвідомленні наслідків. Тільки так ми зможемо вберегтись від страшної загрози, з якою бореться весь світ. Бажаю всім здоров'я! Спільними зусиллями ми все здолаємо!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь