A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Публічне обговорення проєкта рішення "Про встановлення ставок єдиного податку на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік".

Дата: 25.05.2020 14:31
Кількість переглядів: 501

 

УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ЛЮБАШІВСЬКА   СЕЛИЩНА   РАДА

19 сесія VII скликання

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

«____»_______________ 2020 року                                                                                 № _____

Про встановлення  ставок єдиного податку на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік

 

Керуючись п.24 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 291, 293 Податкового кодексу України та з метою наповнення місцевого бюджету, Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади з 01 січня 2021 року ставку єдиного податку  для платників першої групи у розмірі 10 % прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.
    1. Перша група – фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу який протягом календарного року не перевищує 300000 гривень.
  2. Затвердити на території Любашівської об’єднаної територіальної громади з 1 січня 2021 року ставку єдиного податку  для платників другої групи у розмірі 20 % розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

     2.1. Друга група – фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

- не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;

      - обсяг доходу не перевищує 1500000 гривень.

  1. Рішення розмістити на інформаційних системах Любашівської селищної ради.
  2. Дане рішення набирає чинності з 01.01.2021  року і  діє до 31.12.2021  року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної ради з прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості та постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                                                                Павлов Г.А.

https://rada.info/upload/users_files/04380040/fa16d0f9f9b6a1b2c304482c7aed1c5a.doc

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь