Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Публічне обговорення проєкта рішення "Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік".

Дата: 25.05.2020 14:55
Кількість переглядів: 593

УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ЛЮБАШІВСЬКА   СЕЛИЩНА   РАДА

19 сесія VII скликання

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

«____»_______________ 2020 року                                                          № _____

Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Любашівської  селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік

Відповідно до п. 24 ст. 26 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 7, 10, 12, 268 Податкового кодексу України та з метою наповнення місцевого бюджету, Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Платниками збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію Любашівської об’єднаної територіальної громади та тимчасово розміщуються у місцях проживання (ночівлі).

2. Затвердити ставку туристичного збору у розмірі 0,5 відсотка - для внутрішнього туризму та 5 відсотків - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

3. Базою справляння збору є загальна кількість діб тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі).

4. Платники збору сплачують суму збору авансовим внеском перед тимчасовим розміщенням у місцях проживання (ночівлі) податковим агентам, які справляють збір за ставками, у місцях справляння збору.

5. Податкові агенти сплачують збір за своїм місцезнаходженням щоквартально, у визначений для квартального звітного (податкового) періоду строк та відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, або авансовими внесками до 30 числа (включно) кожного місяця (у лютому - до 28 (29) включно).

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної ради з прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості та постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                                                       Павлов Г.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь