Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Публічне обговорення проєкта рішення "Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік".

Дата: 25.05.2020 14:55
Кількість переглядів: 587

УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ЛЮБАШІВСЬКА   СЕЛИЩНА   РАДА

19 сесія VII скликання

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

«____»_______________ 2020 року                                                          № _____

Про встановлення розміру ставки туристичного збору на території Любашівської  селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік

Відповідно до п. 24 ст. 26 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 7, 10, 12, 268 Податкового кодексу України та з метою наповнення місцевого бюджету, Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Платниками збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію Любашівської об’єднаної територіальної громади та тимчасово розміщуються у місцях проживання (ночівлі).

2. Затвердити ставку туристичного збору у розмірі 0,5 відсотка - для внутрішнього туризму та 5 відсотків - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

3. Базою справляння збору є загальна кількість діб тимчасового розміщення у місцях проживання (ночівлі).

4. Платники збору сплачують суму збору авансовим внеском перед тимчасовим розміщенням у місцях проживання (ночівлі) податковим агентам, які справляють збір за ставками, у місцях справляння збору.

5. Податкові агенти сплачують збір за своїм місцезнаходженням щоквартально, у визначений для квартального звітного (податкового) періоду строк та відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, або авансовими внесками до 30 числа (включно) кожного місяця (у лютому - до 28 (29) включно).

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної ради з прав людини, законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської етики та місцевої згуртованості та постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

Селищний голова                                                                                       Павлов Г.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь