A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов провів нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) щодо підготовки до роботи в умовах послабленого карантину.

Дата: 26.05.2020 10:44
Кількість переглядів: 462

Фото без описуГолова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов провів нараду з керівниками дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) щодо підготовки до роботи в умовах послабленого карантину.

Відповідно до Постанови Головного санітарного лікаря від 21.05.2020 року №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (Covid-19) та листа Міністерства освіти і науки України «Щодо відновлення діяльності закладів дошкільної освіти» робота ДНЗ Любашівської громади відбуватиметься  у наступні етапи:

І. Підготовчий етап з 25 по 31 травня – забезпечення ДНЗ необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих та мийних засобів, спеціального одягу.

ІІ. Тестовий етап з 1 по 8 червня – поступово розпочнеться відновлення діяльності закладів з метою відпрацювання всіх правил роботи ДНЗ.

ІІІ. Основний етап з 9 червня – прийом дітей до ДНЗ.

Ранковий прийом дітей буде здійснювати вихователь групи перед входом до закладу. Батьки, які супроводжують дитину, мають бути у захисній масці чи у респіраторі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь