Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

З 09 червня 2020 року по 10 червня 2020 року буде проводитись продувка трубопроводу високого тиску Ду-200мм Ру-5,5 МПа до ГРС Любашівка з стравлюванням газу.

Дата: 29.05.2020 10:10
Кількість переглядів: 537

Одеське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» попереджає про те, що з 09 червня 2020 року по 10 червня 2020 року буде проводитись продувка трубопроводу високого тиску Ду-200мм Ру-5,5 МПа до ГРС Любашівка з стравлюванням газу.

Одеське ЛВУМГ попереджає, що під час стравлювання газу з трубопроводу виконання всіх видів робіт в охоронній зоні (земляних, будівельно-монтажних, посівних, збирання врожаю тощо), а також прохід людей і перегін тварин через охоронну зону трубопроводу категорично заборонено.

Про наявність на землях газопроводу-відводу та його місце розташування повідомлено шляхом встановлення стовпчиків позначення траси магістрального газопроводу висотою 1,5-2 метра з відповідними написами на них, а саме: назва газопроводу, діаметр, охоронна зона, глибина залягання, адреса експлуатуючої організації.

Охоронну зону газопроводу встановлено по 100 метрів в обидві сторони від осі трубопроводу та його споруд та 500 метрів у напрямі можливого викиду сторонніх предметів при стравлюванні газу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь