A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов 21.07.2020 р.здійснив робочу поїздку в Агафіївський старостинський округ

Дата: 22.07.2020 10:29
Кількість переглядів: 573

У селі Агафіївка після рясного дощу  в людей, котрі живуть в низовині, затопило подвіря, садки і городи. В зв’язку з цим, на місце події виїхали селищний голова Геннадій Павлов, керівник ТОВ «Укрбудвест-2018» Сергій Лацик та керівник комунальної установи «Зеленбуд» Ольга Грабовецька.

      Було обстежено  один затоплений будинки в с.Агафіївка та надано допомогу мешканцям: працівники КУ « Зеленбуд» розчистили від намулу домоволодіння. Будинок після зливи є непридатним для подальшого проживання, тому мешканці придбали вже новий будинок, а працівники КУ«Зеленбуд» допомогли перевезти речі з старого будинку в новий.

    Слідуючими  об’єктами обстеження були ФП с.Агафіївка, сільський будинок культури, ФП с. Пилипівка, де тривають ремонтні роботи.

    Жителі с. Агафіївка, що проживають по провулку Петропавлівський, звернулися по допомогу щодо ремонту дорожнього покриття. Керівник ТОВ «Укрбудвест-2018» Сергій Лацик запевнив, що дану проблему буде вирішено  в найкоротший термін.

    Також мешканці с.Агафіївка підняли питання щодо ремонту дорожнього покриття вул. Центральній. Геннадій Павлов пояснив, що  дана дорога не належить до комунальної власності громади (це дорога обласного значення), тому громада не має права здійснювати видатки на даний вид робіт. Проте запевнив, аби хоч якось покращити стан, силами громади водостічні канали будуть розчищені по обидві  сторони дороги. Також направлено лист до Служби автомобільних доріг в Одеській області щодо капітального ремонту дороги по вул. Центральній. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь