A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Стан дотримання санітарно-епідеміологічних норм в період дії адаптивного карантину в громадських місцях та  об’єктах торгівлі селища Любашівка

Дата: 29.07.2020 14:25
Кількість переглядів: 478

29.07.2020 року, за дорученням голови Любашівської селищної ради Геннадія Павлова та на виконання рішення комісії ТЕБ і НС Любашівської РДА №26 від 27 липня 2020 року, комісією в складі представників РУ Держпродспоживслужби, дільничого офіцера поліції Любашівського ВП  та представника селищної ради проведено стан дотримання с, відповідно до рекомендацій Головного санітарного лікаря України №17 від 09.05.2020 року.

 Під час перевірки посадовими особами Держпродспоживслужби та національної поліції надано роз’яснення  щодо використання засобів дезінфекції, засобів індивідуального захисту, температурного скринінгу. Результати проведеної роботи працівниками торгівлі  фіксуються в спеціальних журналах.

 

         Адаптивний карантин в Україні продовжено до 31 серпня.

 

        Цей формат довів свою ефективність. Відтак, у залежності від епідемічної ситуації у регіонах або окремих адміністративно-територіальних одиницях – районах, буде визначатися рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 — «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» .

       Встановлюватися рівень буде автоматизованим програмним забезпеченням на основі визначених алгоритмів та зібраних даних. Затверджуватися — Національною комісією ТЕБ та НС.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь