A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

  30.07.2020 року працівники відділу з питань соціальної політики Любашівської селищної ради взяли участь в онлайн семінарі з питань підключення та роботи в програмному комплексі «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Дата: 31.07.2020 12:57
Кількість переглядів: 676

       30.07.2020 року відділ з питань соціальної політики Любашівської селищної ради в особі начальника відділу - Чолак Світлани Леонідівни та головного спеціаліста відділу - Бондаренко Ольги Юріївни взяли участь в онлайн семінарі з питань підключення та роботи в програмному комплексі «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

       Нагадуємо, що  Любашівську селищну об’єднану територіальну громаду підключено до  Програмного  комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» — це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців громади. Цей Програмний комплекс об’єднує у єдиному інформаційному середовищі «фронт»-офіси прийому документів від населення, що знаходяться у селищній раді та старостинських округах громади з «бек»-офісом у структурних підрозділах соціального захисту населення райдержадміністрації, де приймається рішення про надання адміністративної послуги соціального характеру.

        Це, у свою чергу, надає можливість:

 

  • оформити та отримати адміністративну послугу соціального характеру ближче до місця проживання, а не їхати за нею до Управління соціального захисту населення – у районний центр;

 

  • пришвидшення процесу прийому заяв від громадян шляхом формування електронних заяв, як для призначення усіх видів соціальних допомог та компенсаційних виплат, так і для взяття пільговика на облік, призначення житлової субсидії;

 

  • наближує послуги до мешканців ОТГ через мережу «фронт» - офісів.

 

      Тому запрошуємо мешканців селища Любашівка та села Вишневе, отримувачів субсидій та державних соціальних допомог, до відділу з питань соціальної політики селищної ради для оформлення документів. Мешканці сіл: Бобрик Перший, Бобрик Другий, Арчепитівка, Янишівка, Іванівка, Агеївка та Антонівка можуть звернутися до відповідних старостинських округів Любашівської громади.

 

 

Телефон для довідок 2-25-40

 

 

 

 

    

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь