A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

 Нехай у всьому вам щастить, випускники! 

Дата: 31.07.2020 16:25
Кількість переглядів: 1041

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису                                                                 Роки у школі пролетіли, мов птахи 
                                                    Як швидко й невблаганно плине час! 
                                                    Нехай у всьому вам щастить, випускники! 
                                                    І щоб згадали школу ще не раз!   

     

     Цього року у зв’язку з пандемією коронавірусу, атестати школярі отримали без звичної церемонії у центрі селища – у своїх школах .

     Звісно, свято відбулося з дотриманням необхідних карантинних заходів - гості були поділені на кілька груп, які під час заходу знаходилися у різних локаціях.

     Щирими словами провели в доросле життя своїх учнів директори школи-гімназії та школи-ліцею, класні керівники, перші вчителі та  побажали  випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.   

       Привітали всіх присутніх голова Любашівської ОТГ Геннадій Павлов, голова Любашівської РДА-Геннадій Бамбура, начальник відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Любашівської селищної ради- Олександр Байрак.

    «Яку б дорогу не обрали в житті - крокуйте по ній гідно, високо несіть той вогонь знань і добра, який запалили у ваших серцях вчителі. Нехай сьогоднішній день стане першим кроком назустріч дорослому життю: з його радощами, випробуваннями, творчими злетами і відповідальністю за майбутнє», - побажав  випускникам голова громади.

     Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей;  батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей.    
     Попереду – навчання у вузах чи інших закладах. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

                                                               

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь