A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Дороги, дороги: ХТО ремонтує, ЯК ремонтувати, ЗА рахунок яких коштів ?

Дата: 04.08.2020 11:24
Кількість переглядів: 575

        В результаті сильних злив 26.06.2020 року та 07.07.2020 року дорожнє покриття на автомобільних дорогах С161611 /М-05/Агафіївка-Кордон Миколаївської області та С161628 Новий Орач-Пилипівка-Агафіївка погіршилося до критичного стану.

       Любашівською селищною радою направлено листи до Державного підприємства «Служба  місцевих автомобільних доріг в Одеській області» щодо допомоги у вирішенні питання відновлення дорожнього покриття на пошкоджених ділянках автодоріг.

        Орієнтовна вартість аварійно-відновлювальних доріг на автомобільних дорогах місцевого значення С161611 /М-05/Агафіївка-Кордон Миколаївської області та С161628 Новий Орач-Пилипівка-Агафіївка ,покриття яких частково зруйноване після сильних злив становить 2,0 млн. грн.

        Підприємством надано відповідь щодо готовності  виділення коштів у розмірі 50 відсотків від загальної вартості на аварійно-відновлювальні роботи на вищевказаних автомобільних дорогах.

       Організація і проведення робіт з ремонту та утримання автомобільних доріг забезпечується їх балансоутримувачами.  Балансоутримувачами даних доріг є

ДП « Служба  місцевих доріг в Одеській області».

      Хоча і Любашівська селищна рада готова допомогти  якнайшвидше вирішити дану проблему, за рахунок співфінансування робіт у розмірі 10 відсотків від кошторисної вартості. Дане питання про виділення коштів на вказані роботи буде розглянуто за підсумками виконання бюджету   Любашівської селищної ради за 3 квартал 2020 року.

 

Фото без опису

     

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь