Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Нарада в режимі відеоконференції з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Одеській області.

Дата: 27.08.2020 15:15
Кількість переглядів: 560

Фото без описуСекретар Любашівської селищної ОТГ Людмила Мокряк разом з головним спеціалістом відділу з питань соціальної політики Іриною Котюжинською 27 серпня 2020 року взяли участь у нараді в режимі відеоконференції з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Одеській області.

Порядок денний:

  1. Про стан виконання розпорядження «Про додаткові заходи щодо впровадження реформи системи інституційного догляду та виховання дітей в Одеській області» від 17.03.2020 року № 182/од-2020.
  2. Про виконання доручень голови міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей в Одеській області, наданих на попередньому засіданні МРГ.
  3. Практичні аспекти реалізації постанови КМУ «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби СОVID - 19», спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь