A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Сьогодні ювілей нашого Дитячого садочка «Казка»! 

Дата: 10.09.2020 15:56
Кількість переглядів: 764

Фото без опису     

Дитячий садок — це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Сьогодні, 10 вересня радісну подію відзначає Любашівський дошкільний навчальний заклад ясла – садок №2 «Казка».

      Ювілей дитячого закладу - це особливе свято. Святкова атмосфера та чудовий концерт вихованців нікого з присутніх не залишили байдужими.

      Привітали дитячий садок із 35-річчям очільник громади  Геннадій Павлов та начальник відділу з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики Олександр Байрак. У вітальному слові голова громади зазначив, що діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя, розваги. А ті, в кого є можливість, обов’язково мають допомагати дошкільному закладу, покращувати умови перебування малят. Особисто від себе запевнив, що й надалі підтримуватиме заклад. Адже саме тут діти отримують свій перший досвід спілкування у колективі, дорослішають, з цього порога починається нове життя малюка. Побажав, щоб у майбутньому ці стіни виховали ще не один випуск дошкільнят.

      А яке ж свято без подарунків? Геннадій Павлов вручив завідуючій Світлані Олійник сертифікати на придбання меблів та швейної машинки, передав від випускника Світлани Олександрівни Калинчука Сергія Васильовича пральну машинку-автомат.  Від себе особисто голова громади подарував малюкам іграшки. Геннадій Павлов та Олександр Байрак за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди 35-річчя ДНЗ «Казка» вручили спільні Грамоти  працівникам колективу.

          Серед гостей  свята були присутні: депутат Одеської обласної ради Анатолій Артеменко, голова Любашівської районної ради Сергій Паровик, батьки,  випускники закладу.

         Від імені батьків слова щирої вдячності за виховання діточок висловила Алла Ігнатовська.

       Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них хочемо сказати такі  теплі слова:

 

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!                                              

Дякуємо ВАМ!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь