Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Міжнародний день волонтера

Дата: 04.12.2020 15:05
Кількість переглядів: 397

5 грудня уся світова спільнота відзначає

Міжнародний день волонтера

З цієї нагоди Любашівська селищна ОТГ вітає усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою.

     Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.

    Ви витрачаєте свій вільний час на благо суспільства, присвячуєте йому свій талант, енергію і завзяття. Ми щиро вдячні Вам за вашу неоціненну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину. Особлива подяка за вашу допомогу військовим, що нині перебувають у зоні АТО та переселенцям зі Сходу країни.

     Сподіваємося, що налагоджена протягом цього року між владою й волонтерами системна взаємодія приноситиме користь та допомогу людям, яка особливо важлива в такий складний для України час.

  Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.

З повагою,селищний голова                                   Геннадій Павлов.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь