A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Не моє-не шкода:скоєно акт вандалізму в нашій громаді

Дата: 14.12.2020 09:07
Кількість переглядів: 456

       Шановна громадо, в нашому селищі знов відбувся акт вандалізму. Цього разу знищили по варварськи чотири лавки біля багатофукнкціонального спортивного майданчика  школи-гімназії. Їх встановили не так давно та мали надію, що ці лавки стануть окрасою і радуватимуть око всіх жителі та влітку захищатимуть від палючого сонця.

     Своя сорочка ближче до тіла. За таким принципом живуть деякі жителі.  Що це? Особистий протест? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна?

     Ми звикли в усьому звинувачувати владу, не вимагаючи відповідальності від самих себе. І поки ми не змінимо свій український менталітет «моя хата з краю» – і не будемо відповідальними один за одного – краще не стане і ніхто нам не допоможе, крім нас самих.

   Звертаємось до всіх мешканців селища бути небайдужими до праці тих людей, які роблять наше селище впорядкованим , охайним. Це наш спільний дім. І від кожного з нас залежить те, наскільки комфортно та затишно в ньому буде.

   Адже все, що будується, – то для вас і ваших дітей, для спорту, для розвитку, для нашого майбутнього, для змістовного дозвілля наших мешканців.

     Камери відеоспостереження зафіксували момент, коли двоє молодих людей (хлопець і дівчина) о 23:00 почали трощити накриття на лавках.

   Тож, якщо ви володієте інформацією про осіб, котрі скоїли вандалізм біля багатофункціонального майданчика на території школи-гімназії, просимо повідомити до  Любашівської селищної ради  за номером телефону

          (04864) 2-22-10  або до органів поліції за номером телефону 102.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь