A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Нагородження учасників онлайн-конкурсу "Я МАЮ ТАЛАНТ" та привітання з Новим роком.

Дата: 30.12.2020 16:05
Кількість переглядів: 655

Карантин вніс свої корективи в роботу нашої громади, але водночас відкрив нові можливості та способи комунікації. Яскравим прикладом цього стали нещодавно проведений Новорічний онлайн-конкурс в мережі фейсбук «Я маю талант» за ініціативи і підтримки очільника територіальної громади Геннадія Павлова. 42 конкурсанти продемонстрували свої вміння : це вокал, хореографія, декоративно-прикладне мистецтво ті інші таланти. Конкурс мав шалений успіх: до групи приєднувалися не лише мешканці громади, а з Новим роком вітали жителі з м. Миколаїв, Ананьїв,Чернігів. 1400 учасників зареєструвалися у групі «Я маю талант». Адміністратор групи-Олександр Славінський(директор будинку народної творчості ім.Ростислава Палецького) постійно був на звязку,вів діалог,доки тривав конкурс.

           Учора, 29 грудня 2020р. завершилося голосування.    Тож сьогодні,

30 грудня  2020р. були оголошені результати Конкурсу. Відповідно до умов Конкурсу переможці та всі учасники отримали дипломи, грамоти, грошові винагороди та новорічні подарунки.

    Так як наша громада вже значно розширила свої кордони, тому нагородження учасників відбулося у 2 етапи :в актовій залі Любашівської селищної ради та у Троїцькому клубі.

    «Хочу подякувати за активність, креативність та позитив усім учасникам та тим, хто віддавав свої голоси. Так, спільно ми змогли створити справді святкову атмосферу та зробити ці дні особливими, адже саме ця зацікавленість і небайдужість стали виявом теплої і щирої підтримки у час, коли ми усі змушені бути на віддалі один від одного. Також хочемо подякувати всім, всім, хто приймав участь і тим, хто підтримав конкурсантів «лайками». Дякуємо за вашу активність» – наголосив селищний голова .  

 Мешканка с.Троїцьке Оксана Абакіна подарувала свою роботу -символ Нового 2021року-бичка.

     Також подарунки Геннадій Павлов вручив  запрошеним дітям та привітав всіх присутніх з наступаючим Новим роком.

      Тож пропонуємо переглянути невеликий фоторепортаж із нагороджень, а також налаштовуватись до нового виклику з нагоди Нового 2021 року. Слідкуйте за анонсами на нашій сторінці та приймайте  участь у новому конкурсі  Нового року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь