A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Увага !!! Сильний снігопад!!!

Дата: 28.01.2021 12:26
Кількість переглядів: 466

      Фото без опису

У ніч на середу, 27 січня, в Одеській області  розпочався сильний снігопад, який триває і досі,  оголошено червоний рівень небезпеки через різке похолодання!!!

       З 27 січня на автомобільній дорозі М-05  Київ-Одеса введено тимчасове обмеження руху вантажного транспорту. Екіпажі патрульної поліції  ВП №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області контролюють рух  великовагових автомобілів з боку автодороги М-05 Київ - Одеса, великовантажний  автотранспорт  понад 500 автомобілів направлено  до передбачених місць відстою та на територію прилеглих підприємств.

        Любашівським РС ГУ ДСНС України в Одеській області організовано пункт обігріву та польову кухню для водіїв, які потрапили в негоду.

        На даний час під час негоди на дорогах Любашівської територіальної  громади  у посиленому режимі працює понад три десятки одиниць спецтехніки, залучені приватні підприємства,  допомогають фермерські господарства, у яких є трактори, оснащені лопатами з відвалом.

         Під час стихії водіям семи автомобілів знадобилась допомога у буксируванні транспорту на проблемних ділянках дороги, сім одиниць техніки успішно витягнуто із заметів.

       Керівництво роботами з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації здійснює голова Любашівської селищної ради, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради Павлов Г.А., разом з т.в.о. начальника ВП №1 Подільського РУП ГУНП В Одеській області Сиротою В.Ю.,  начальником Любашівського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Черешньовським Д.В., старостами Любашівської територіальної громади,  директором КУ «Зеленбуд» Грабовецькою О.М., директором КП «Джерело-комунсервіс» Овчаром Є.Л.

      Прохання до водіїв не виїжджати без необхідності, а також не заважати спецтехніці під час роботи на дорогах !!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь