A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

17 лютого Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим проведено робочу нараду з сільгоспвиробниками Любашівської об'єднаної територіальної громади.

Дата: 18.02.2021 09:36
Кількість переглядів: 413

17 лютого Любашівським селищним головою Геннадієм Павловим проведено робочу нараду з сільгоспвиробниками Любашівської територіальної громади за участю голови Любашівської райдержадміністрації Геннадія Бамбури.

Нараду було організовано за ініціативи начальника Любашівського відділу поліції Балтського ВП ГУНП Одеської області Олександра Мазуренко, який звернувся до сільгоспвиробників з проханням взаємодіяти з правоохоронними органами, так як останнім часом почастішали випадки крадіжок зі складів сільгосппідприємств Одеської області. Порадив організовувати спільні чергування охоронців з поліцією, встановлювати відео нагляд, агрохімічну продукцію закуповувати у перевірених постачальників та не зберігати тривалий період. Відзначив гарну налагоджену взаємодію з господарствами сіл  Новокарбівки  та Сергіївки де завдяки встановленому відео-нагляду відслідковуються всі невідомі "заїжджі гастролери" що дає змогу працівникам поліції своєчасно реагувати та працювати на випередження скоєння злочинів.

На нараді були також розглянуті питання кредитування малого та середнього бізнесу по Державній програмі 5-7-9 та пільгового придбання сільськогосподарської техніки та автомобільного транспорту по якому доповідала керуюча Любашівським відділенням Ощадбанку Людмила Ковальська.

Начальник фінансового управління Любашівської селищної ради Олена Вітвіцька поінформувала про надходження до бюджету громади податків та зборів, а начальник відділу економіки та інвестицій Любашівської селищної ради Олена Яковенко розповіла про взаємодію громади та сільгоспвиробників.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов подякував керівникам сільськогосподарських підприємств за посильну допомогу у локалізації негоди, зокрема це стосувалося розчищення місцевих доріг під час значних снігопадів та за вчасну сплату податків. Всі сплачені кошти підуть на розвиток громади, в основному на підтримку галузі освіти, медицини, культури, інші соціальні об'єкти,  а також благоустрій. Геннадій Павлов розповів про найближчі пріоритети розвитку громади, співпраці з представниками сільськогосподарських підприємств, які вносять значну фінансову частку у наповнення бюджету громади та вчасно розраховуються з орендарями. При цьому, поруч з орендою паїв є ще один потужний резерв – це одноосібники, тобто, громадяни, які мають понад 2 га землі і обробляють її, так би мовити, самостійно, які зобов‘язані декларувати доходи від реалізації продукції і сплачувати ПДФО. Щоб будувати якісні дороги, розвивати сучасну інфраструктуру, медицину та освіту, реалізовувати інші плани необхідні кошти, які громада отримує саме від платників податків, тому це питання буде в подальшому детально відпрацьовуватися комісією з питань бюджету селищної ради спільно з податковою службою та старостинськими округами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь