A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Як отримати витяг про нормативну грошову оцінку земельної ділянки онлайн?

Дата: 18.02.2021 10:18
Кількість переглядів: 430

 В реаліях сьогодення доступ до інтернету мають більшість українців, що дає можливість он-лайн без збору зайвих документів, черг та нераціонально витраченого часу отримати багато державних послуг. До  Любашівського бюро часто звертаються громадяни з питаннями як отримати ту чи іншу державну послугу он-лайн. Сьогодні фахівці Любашівського бюро правової допомоги розповідають Як отримати витяг про нормативну грошову оцінку земельної ділянки он-лайн ?

  1. Для початку треба перейти на  публічну кадастрову карту, це можна зробити за посиланням: https://map.land.gov.ua/?cc=3461340.1719504707,6177585.367221659&z=6.5&l=kadastr&bl=ortho10k_all
  2. За допомогою пошукового фільтру або за кадастровим номером треба знайти земельну ділянку, що Вас цікавить та в лівому  вікні, яке після цього з’явиться, обрати функцію: «Замовити витяг про нормативну грошову оцінку»
  3. Далі ви перейдете на сторінку реєстрації (https://e.land.gov.ua/auth_select) де  необхідно пройти швидку процедуру ідентифікації особистості за допомогою цифрового підпису або з використанням BankID.
  4. Після цього необхідно замовити форму електронного витягу про нормативну грошову оцінку земельної ділянки для цього у діалоговому вікні потрібно лише вказати адресу, контактний телефон та актуальну електронну пошту.
  5. У кінці запиту електронний сервіс попросить підтвердити що Ви є справжнім користувачем. Для цього поставте в діалоговому вікні позначку «Я не робот» та слідуйте інструкції.

Система автоматично присвоює свій унікальний номер Вашому запиту та направляє його на розгляд фахівцям.

Виконання Вашого запиту ви зможете прослідкувати в розділі “Історія замовлених витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку” переглянувши статус запиту де може бути зазначено: знаходиться в обробці або вже опрацьовано державним кадастровим реєстратором.

Даний запит опрацьовується протягом 3-х робочих днів з моменту подачі заяви та являється безоплатним.

В результаті опрацювання Вашої заяви Ви зможете завантажити на свій Комп’ютер Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

  • Безкоштовно отримати юридичну допомогу із земельних питань можливо у Любашівському бюро правової допомоги за адресою: смт. Любашівка , вул. Софіївська, 97. Тел.: 0(4864) 2-22-02

 

  • Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

#Любашівське_бюро_правової_допомоги #Безоплатна_правова_допомога_ #БПД

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь