A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вітання з Днем працівника податкової та митної служби України

Дата: 18.03.2021 09:31
Кількість переглядів: 665

Щиро вітаю працівників Любашівської державної податкової інспекції Подільського управління ГУ ДФС України в Одеській області з професійним святом!

В сучасних умовах ринкової економіки важко переоцінити роль податкових органів у забезпеченні стабільних надходжень до державного і місцевих бюджетів та у боротьбі з податковими злочинами. Саме від фахового рівня, відповідальності та принциповості податківців та митників, сумлінного виконання ними своїх обов’язків значною мірою залежить здатність держави виконувати соціально-економічні зобов’язання перед громадянами, підвищувати пенсії та заробітну плату.

Стабільність та економічний розвиток будь-якої територіальної громади, у першу чергу, залежить від наповнення бюджету. Карантинні умови, запроваджені державою з березня 2020 року, завдали певні складні умови для бізнесу. І ми вдячні громадянам та бізнесу, які навіть у цей непростий для країни період сумлінно сплачують податки. Адже кошти, які спрямовуються до місцевих бюджетів, в тому числі з офіційних зарплат місцевих мешканців, а також від підприємницької діяльності - фінансовий ресурс, який при ефективному використанні дозволяє розвивати села нашої громади.

У цей святковий день бажаю усім податківцям доброго настрою, міцного здоров’я, щастя та нових професійних здобутків на шляху удосконалення та зміцнення податкової служби України.

 

З  повагою,

Любашівський селищний голова                                                       Павлов Г.А.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь