A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

31 березня відбулася позачергова п'ята сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 31.03.2021 14:13
Кількість переглядів: 1166

 31 березня 2021 року під керівництвом голови Любашівської селищної територіальної громади Геннадія Павлова відбулася позачергова п'ята сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання. З 26 депутатів присутні 24.

На сесії були присутні голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко, депутати, працівники апарату та члени виконавчого комітету  селищної ради, старости старостинських округів, громадськість.

На початку сесії голова Любашівської селищної територіальної громади Геннадій Павлов привітав депутатів, які в межсесійний період святкували день народження. Секретар Любашівської селищної ради Людмила Мокряк поінформувала про створення депутатської фракції ПП "Опозиційна платформа - за життя". Приватні нотаріуси подякували за налагоджену роботу з селищною радою, особливо щодо вирішення земельних питань.

Голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко розповів про реалізацію в Одеській області президентської кампанії "Велике будівництво" та про досить гостре питання в зв'язку з запровадженим «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Одеській області: рівень захворюваності катастрофічно зростає і охоплює людей різного віку. Занепокоєння викликає той факт що Одеська область займає одне з останнійх місць з вакцинації.  Закликав депутатів, незалежно від партійної приналежності, знаходити спільні рішення задля спрямування коштів на соціально-економічний розвиток громади.

Порядок денний позачергової сесії налічував 497 питань.

Відповідно до Регламенту селищної ради подані до порядку денного питання були детально  розглянуті профільними постійними комісіями  і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні. Тому сьогодні депутати працювали продуктивно, динамічно і результативно. Лише по деяким питанням виникли певні непорозуміння та вони були поставлені на переголосування (з результатами поіменного голосування можете ознайомитись за посиланням https://lubashivska-gromada.gov.ua/ на сайті селищної ради в Розділі Результати поіменного голосування).

   Одноголосно затверджено зміни  та доповнення до рішення  Любашівської селищної ради  від  17.12.2020 року №15  «Про бюджет   Любашівської селищної  територіальної  громади  на 2021 рік», затверджені Програми та внесені зміни до Програм, затверджений перспективний план оптимізації мережі закладів освіти Любашівської селищної територіальної громади  на 2021 рік, затверджені акти приймання-передачі майна відділу освіти, молоді та спорту Любашівської районної державної адміністрації зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ  Любашівського району до комунальної власності Любашівської селищної територіальної громади. Розглянули питання комунальної власності, низку земельних питань, які стосувались надання дозволу на розробку проектів землеустрою, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою та про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та передачу у власність. Всі вони  затверджені депутатами.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь