A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Проведено розширену апаратну нараду

Дата: 12.04.2021 16:29
Кількість переглядів: 540

12 квітня голова Любашівської селищної територіальної громади Геннадій Павлов провів розширену апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів селищної ради,  керівників силових структур, охорони здоров'я та старостів старостинських округів.

Військовий комісар Віталій Бровченко, поінформував, що в зв'язку з тим, що біля кордонів України останнім часом склалась напружена ситуація що може викликати загрозу військової безпеки, необхідно зосередити увагу на територіальній безпеці. Зокрема, бути готовими до можливих позапланових зборів підрозділів територіальної оборони, до проведення сьомої хвилі мобілізації, а також сприяти виконанню заходів, пов’язаних з підготовкою і проведенням призову громадян на строкову та контрактну військову службу.

Питання погіршення епідемічної ситуації із захворюваністю на COVID-19 обговорили з начальником ВП № 1 Подільського РУП ГУ НП в Одеській області Олександром Мазуренко, головними лікарями КНП "Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Дмитром Фоміним та головним лікарем КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Григорієм Ратушніком та дали ряд доручень старостам старостинсьих округів щодо покращення роботи з дотримання карантинних заходів на місцях.

Також було обговорено ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та плани роботи на поточний тиждень, зокрема щодо активізації роботи з благоустрою та проведення Дня довкілля, дані ряд доручень на виконання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь