A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

В Любашівській громаді створено громадську організацію рибалок

Дата: 17.04.2021 13:31
Кількість переглядів: 1153

 

17 квітня, за підтримки Любашівського селищного голови Геннадія Павлова, в приміщенні Будинку культури селища Любашівка відбулись установчі збори любителів-рибалок на які зареєструвались 77 чоловік.

Перед початком зборів, до присутніх звернувся Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, який відзначив з приємністю, що так багато бажаючих прийшли цього чудового весняного дня приєднатись до громадської спілки рибалок. Для громади Любашівської селищної ради водойми завжди відігравали важливе значення: тут можна і порибалити, і відпочити см’єю. Але на жаль, останнім часом, ситуація з екологією не на кращому рівні, ставки засмічуються, жителі будівель, які виходять городами до водойм перетворюють їх на стічні канави, випалюються очерети, риба ловиться забороненими способами тощо. Любашівська селищна рада не має можливостей власними силами вирішити всі проблеми, але за ініціативи громадськості має на меті розчистити каскад ставків по Любашівці, зробити зони відпочинку, зарибити водойми і вже в цьому році організувати спортивну рибалку та святкові заходи на День рибака, не залишаться поза увагою і водойми старостинських округів. Але для цього потрібно активно попрацювати і дуже радує що ініціатива виходить знизу, а Любашівська селищна рада підставить плече, виступить з пропозицією до депутатів селищної ради підтримати затвердження Програми збереження та відтворення водних біоресурсів, розвитку аквакультури, любительського і спортивного рибальства в Любашівській селищній територіальній громаді та виділити кошти з місцевого бюджету на її реалізацію.

З метою популяризації культури та традицій любительського та спортивного рибальства, охорони навколишнього середовища та водних ресурсів, боротьби зі стихійними сміттєзвалищами, забрудненням водойм побутовими і промисловими стічними водами, організації цікавого і корисного дозвілля, розробки та реалізації проєктів, що спрямовані на соціальний, екологічний розвиток громади, виховання у молоді та старшого покоління дбайливого ставлення до навколишнього середовища, активні і цілеспрямовані рибалки Любашівщини створили громадське об'єднання "Спілка рибалок Любашівської територіальної громади" що матиме статус юридичної особи. Затвердили Статут, обрали Ревізкомісію, Раду Спілки, визначили розмір членських внесків, обрали голову організації - Овчара Євгена Леонідовича та обговорили напрямки роботи на найближчий час.

В перспективі, в організації рибалок багато справ, проєктів, які без сумнівів сприятимуть покращенню рівня життя Любашівської громади.

Засновники ГО "Спілка рибалок Любашівської територіальної громади" хочуть задіяти якомога більше риболовів-любителів до спільної справи. Якщо більшість водойм будуть під наглядом місцевих жителів та риболовів, то у разі виявлення порушників чи браконьєрів можна буде швидко відреагувати.

Стати членом Спілки може кожен бажаючий: котактний телефон голови ГО "Спілка рибалок Любашівської територіальної громади"" Овчара Євгена Леонідовича 063-425-12-42. В подальшому, після реєстрації організації буде створено контактну групу в соціальніймережі «Facebook» та Вайбер для подальшої комунікації та налагодження ефективної роботи.

Хочеться побажати, щоб наступний рік був багатшим на добрі справи, корисні для громади ініціативи, а рибалкам – щоб кожна риболовля була справжнім святом: із хорошим настроєм, а головне – з гарним уловом!

 

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь