A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Умови продажу об'єкта малої приватизації комунальної власності Любашівської територіальної громади

Дата: 23.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 540

Умови продажу об'єкта малої приватизації  комунальної власності Любашівської територіальної громадинежитлова будівля, за адресою: 66502 Одеська область Подільський район смт Любашівка  вул. Лєрмонтова, 21.

 

1. Організатор аукціону:

Любашівська селищна рада Подільського району Одескої області.

Адреса: 66502, Одеська область, Подільський район, смт Любашівка, вул. Володимира Князя, будинок, 84;

Код ЄДРПОУ: 04380040.

Координати організатора аукціону:

Адреса (фактична): 66502, Одеська область, Подільський район, смт Любашівка, вул .Володимира Князя, будинок 84;

Контакти комісії: тел. 04864 2-25-83 контактна особа – Авдулова Альона Петрівна, електронна адреса: luba.rada@ukr.net.

Час та місце огляду об’єкта малої приватизації: за узгодженим часом, за адресою 66502, Одеська область Подільський район смт Любашівка  вул. Лєрмонтова, 21.

 

2. Інформація про об’єкт приватизації:

2.1. Опис об’єкта приватизації:

- Нежитлові будівлі та споруди розташована за адресою: 66502, Одеська область, смт. Любашівка, вул. Лермонтова, 21, загальною площею 267,8 кв.м. (фотографічне зображення та план об’єкту додаються).

- реєстраційний номер об’єкта: 1344935851233, форма власності – комунальна, власник – Любашівська селищна рада Одеської області, дата реєстрації права комунальної власності – 07.09.2017 року.

2.2. Балансоутримувач - Любашівська селищна рада Подільського району Одескої області.

Об’єкт малої приватизації – нежитлові будівлі та споруди, являє собою одноповерхову будівлю. Рік забудови невідомий. Загальний стан незадовільний. Складається:

1. А- будівля складу;

2. І- бетонна площадка;

3. ІІ- пожежна вожойма.

Опис об’єкта відповідно до технічного паспорту від 03.03.2017 року, виготовленого  КП «Любашівське районне БТІ»:

Нежитлові будівлі та споруди, загальною площею 267,8 кв.м. – а саме: майно позначене в технічному паспорті під літерою "А" - будівля складу, під номером І, - бетонні площадка, під номером ІІ - пожежна водойма.

Інформація про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації

 

2

Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності: НВ-7420073792021 дата реєстрації: 18.02.2021 року площа 2,2221 га, цільове призначення: для розміщення та експлуатації основних, підсобних, і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств, кадастровий номер: 5123355100:02:004:0132, форма власності комунальна (розмір частки 1/1), право власності належить Любашівській селищній раді.

 

3. Інформація про аукціон:

3.1.Спосіб проведення аукціону:

а). Аукціон без умов, тобто у спосіб продажу об'єкта приватизації, за яким власником об'єкта приватизації стає покупець, що в ході торгів запропонував за нього найвищу ціну без додаткових умов продажу об'єкта приватизації:

Аукціон з продажу об’єкта малої приватизації проводиться не раніше ніж через 20 днів, але не пізніше 35 днів після опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єктів малої приватизації, час проведення аукціону визначається електронною торговою системою автоматично.

Стартова ціна об’єкта: 99 354 грн. (Дев'яносто дев’ять тисяч триста п’ятдесят чотири ) без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що становить 993,54 грн.

Розмір гарантійного внеску становить 10%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме: 9935,4 грн. (дев'ять тисяч дев'ятсот тридцять п'ять гривень сорок копійки). Сплачується на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації.

Розмір реєстраційного внеску становить: 0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня 2021 року, а саме: 1200 грн. (тисяча двісті гривні).

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування інформаційного повідомлення в електронній системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною системою автоматично в проміжки часу з 19.30 години до 20.30 години, що передує дню електронного аукціону.

У разі, якщо об’єкт, який пропонувався до продажу на аукціоні не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50%.

 

3.2 Період між аукціонами з умовами та аукціоном із зниженням стартової ціни становить 20 календарних днів від дати опублікування повідомлення в електронній торговій системі (ЕТС).

б). Аукціон із зниженням стартової ціни.

Дата проведення аукціону: через 20 календарних днів, оголошується ЕТС автоматично.

Стартова ціна об’єкта: 49677 грн. без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що складає 496,77 грн.

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить 10%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме 4967,7 грн.

Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 1200 грн.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення дати аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий строк подання заяв на участь в електронному аукціоні

3

встановлюється електронною торговою системою автоматично в проміжки часу з 19 години 30 хвилин до 20 годин 30 хвилин, що передує дню проведення електронного аукціону. У разі якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні із зниженням стартової ціни на 50%, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій із зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» на 50%.

Період між аукціонами із зниженням стартової ціни та аукціоном з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій складає 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення в ЕТС.

в). Аукціон з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

Дата проведення аукціону: через 20 календарних днів, оголошується ЕТС автоматично та розпочинається не раніше 9 години 30 хвилин у робочий день.

Стартова ціна об’єкта: 49677 грн.  без урахування ПДВ.

Крок аукціону становить 1% стартової ціни, що складає 496,77 грн.

Гарантійний внесок для участі в аукціоні становить 10%  стартової ціни продажу об’єкта, а саме 4967,7 грн.

Реєстраційний внесок за участь в аукціоні становить 1200 грн.

Встановлена кількість кроків в аукціоні з покроковим зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій становить 10.

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту призначення аукціону електронною торговою системою до закінчення кінцевого строку прийняття заяв/закритих цінових пропозицій. Кінцевий термін подання заяв на участь в електронному аукціоні встановлюється електронною торговою системою з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення аукціону.

3.2. Аукціон проводиться відповідно до «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого Постановою КМУ від 10.05.2018 року № 432 (зі змінами).

До аукціону не допускаються особи на яких поширюється обмеження визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Відповідальність за недостовірність, неповноту поданих документів, а також обов’язок довести відсутність ознак, передбачених частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», покладається на покупця.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Особи, які мають намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачують реєстраційний та гарантійний внески на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в електронному аукціоні.

3.3. Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до частини 7 статті 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», затвердженого Постановою КМУ від 10.05.2018 року № 432 (зі змінами).

 

4

До заяви на участь у приватизації об’єктів малої приватизації подаються:

1)для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян – копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних – юридичних осіб:

- витяг з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та  громадський формувань України – для юридичних осіб – резидентів;

- документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного банківського або судового реєстру, тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб – нерезидентів;

- інформація про кінцевого бенефіціарного власника, якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

- остання річна або квартальна фінансова звітність;

            4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ,  що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10% стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок, визначений частиною одинадцятою цієї статті;

5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу.

            3.4. За результатом проведення аукціону без умов, здійснити продаж об’єкта нерухомого майна комунальної власності, без земельної ділянки.

            3.5. З моменту переходу права власності на об’єкт приватизації покупець, який придбав об’єкт малої приватизації, зобов’язаний виконати всі умови договору купівлі-продажу об’єкта приватизації, (у відповідності до ст. 26 ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна»).

            Виключними умовами для розірвання договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в порядку, передбаченому законодавством, є:

1) несплата протягом 60 днів коштів за об’єкт приватизації з дня укладення договору купівлі-продажу відповідно до його умов;

            2) невиконання умов продажу об’єкта і зобов’язань покупця, визначених договором купівлі-продажу, в установлений таким договором строк;

            3) подання неправдивих відомостей;

            4) сплата за об’єкт приватизації коштів, отриманих з порушенням вимог законодавства, яке регулює відносини у сфері запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення;

            5) продаж або в інший спосіб відчуження покупцем приватизованого об’єкта особам, визначеним частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», протягом виконання зобов’язань за договором купівлі-продажу.

            Договір купівлі-продажу повинен містити положення щодо відповідальності (звільнення від відповідальності) у разі виникнення форс-мажорних обставин (стихійне лихо, обставини непереборної сили тощо).

 

5

            На вимогу однієї із сторін договору купівлі-продажу може бути розірвано, у тому числі за рішенням суду, в разі невиконання іншою стороною зобов’язань, передбачених договором купівлі-продажу, у визначені строки або визнано недійсним за рішенням суду.

 

Р/р UA578999980314121905000015624,  МФО 899998, ЄДРПОУ37607526

Банк одержувача: Казначейство України (ел.адм.подат.)

Отримувач: ГУК в Одеській області, ОТГ смт Любашівка селищна рада, 31030000

ЄДРПОУ: 37607526

 

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням

support-auction@e-tender.ua

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь