A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Заходи до 35-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 871

26 квітня 2021 року минає 35 років після катастрофи на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції – однієї з найдраматичніших подій для України та всього людства. Цю катастрофу вважають найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і постраждалих людей, так і за економічними збитками.

Сьогодні, члени районного осередку Всеукраїнської громадської організації „Союз Чорнобиль України”, представники громадськості та працівники Любашівської селищної ради прийняли участь у покладанні квітів до пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 35-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії.

Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відвідали районний будинок культури, де було проведено тематичний концертний захід "Чорнобиль вічна наша біль", побували в краєзнавчому музеї, де переглянули експозицію про земляків, які ціною життя ліквідовували аварію на Чорнобильській АЕС.

 У своєму вітальному слові т.в.о. Любашівського селищного голови Людмила Мокряк висловила слова безмежної вдячності учасникам ліквідації аварії за мужність і героїзм, виявлені під час приборкання реактора на  ЧАЕС, побажала кожному з ліквідаторів  міцного здоров’я, благополуччя, достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

З нагоди відзначення 35-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії цінними подарунками (годинниками) Любашівської селищної ради нагородили голову районного осередку Всеукраїнської громадської організації „Союз Чорнобиль України” Бурлаку Миколу Володимировича, учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Гайворонського Миколу Івановича, ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС Оксаніченко Тетяну Миколаївну, вдову  учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Хлівнюк Галину Анатолівну. Пам'ятною медаллю до 35-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії нагороджений Алексієнко Сергій Анатолійович.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих чорнобильців, що вже пішли з життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь