A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Анонс заходів на 08-09 травня

Дата: 06.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 368

Анонс заходів на 08-09 травня

 

Шановні жителі Любашівської селищної територіальної громади !

 

Запрошуємо прийняти участь у травневих заходах з нагоди відзначення у 2021 році Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селищі Любашівка.

Під час заходів просимо дотримуватися протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19: бути в масці та дотримуватись соціальної дистанції.

- з 05 по 14 травня в Любашівській публічній та сільських бібліотеках будуть проведені патріотичні години, книжкові виставки приурочені до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги;

- 08 та 09 травня в населених пунктах громади будуть проведені панахиди за жертвами Другої світової війни, молебні за мир та злагоду в Україні, за захисників Вітчизни.

Заходи в населених пунктах громади будуть проходити за окремими графіками, визначеними старостами старостатських округів.

08 травня з 22.00 до 23.00 год. в смт. Любашівка відбудеться урочистий захід «Пам'ятаємо! Перемагаємо!» біля Меморіалу слави з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення.

09 травня в смт. Любашівка відбудеться мітинг, церемонія покладання квітів до Меморіалу Слави з нагоди відзначення 76-ї річниці Дня Перемоги. Збір о 09.30 год. біля Укртелекому.

09 травня о 11.00.год. в смт. Любашівка біля Меморіалу Слави буде проведено панахиду за померлими у Другій світовій війні.

Вшануємо пам'ять тих, хто виборював Перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу, всіх, хто своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини довели всьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь