A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ позачергової шостої сесії Любашівської  селищної  ради VІІІ скликання яка відбудеться 14 травня о 10.00 год. в будинку культури

Дата: 12.05.2021 10:22
Кількість переглядів: 426

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

позачергової шостої сесії Любашівської  селищної  ради VІІІ скликання

яка відбудеться 14 травня о 10.00 год. в будинку культури

 

1. Про затвердження Положення, переліку та вартості платних медичних послуг, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Любашівської селищної ради.

Доповідач: Кузьків І.І. – заступник генерального директора.    

 

2. Про затвердження Положення, переліку та вартості платних соціальних послуг, що надаються Комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради.

Доповідач: Павлова Т.А. - директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг» Любашівської селищної ради.

 

3. Про виконання рішення Любашівської селищної ради від 11 лютого 2020 року №901 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Любашівської селищної ОТГ на 2020 рік».

4. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради                        від 21 січня 2021 року № 134 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Любашівської селищної ради на 2021 рік».

Доповідач: Ратушняк Г.П. – в.о. головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Любашівської селищної ради.

 

5. Про перейменування Бобрицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та затвердження статуту закладу в новій редакції

6. Про припинення Петрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Любашівської селищної ради Одеської області шляхом ліквідації.

7. Про припинення Великовасилівської загальноосвітньої школи І–ІІ ступенів Любашівської селищної ради Одеської області шляхом реорганізації в результаті приєднання до Опорного закладу Троїцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Любашівської селищної ради Одеської області.

8. Про припинення Новокарбівської загальноосвітньої школи І–ІІ ступенів шляхом реорганізації в результаті приєднання до Опорного закладу Троїцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Любашівської селищної ради Одеської області.

9. Про припинення Демидівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа  І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Любашівської селищної ради Одеської області шляхом ліквідації.

10. Про припинення Новоселівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Любашівської селищної ради Одеської області шляхом реорганізації в результаті приєднання до Опорного закладу Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Любашівка Любашівського району Одеської області.

11. Про припинення Олександрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Любашівської селищної ради Одеської області шляхом реорганізації в результаті приєднання до Опорного закладу Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» смт Любашівка Любашівського району Одеської області.

 

 

 

12. Про внесення змін до рішення Любашівської  селищної ради від 17 листопада 2020 року № 1511 «Про вступ до складу засновників та зміну Статутів в новій редакції Бобрицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1  Любашівського району Одеської області; Бобрицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Дошкільного навчального закладу Бобрицький Перший ясла-садок «Сонечко» Любашівської районної ради Одеської області; Дошкільного навчального закладу Янішівський ясла-садок «Ромашка» Любашівської районної ради Одеської області; Дошкільного навчального закладу Бобрицький  ясла-садок «Струмочок» Любашівської районної ради Одеської області».

13. Про надання згоди на безоплатне прийняття витрат на здійснення капітальних інвестицій по реалізації заходу «Капітальний ремонт багатофункціонального спортивного майданчика на території Опорного закладу НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія смт Любашівка за адресою: Одеська область, смт Любашівка вул. Софіївська,77».

14. Про прийняття у спільну власність Любашівської селищної територіальної громади освітнього обладнання.

        Доповідач: Байрак О.В.- начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

 

15. Про затвердження Положення  про відділ перспективного розвитку і сільського господарства.

16. Про затвердження Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Любашівській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

17. Про затвердження Програми з підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 -2023 роки.

18. Про внесення  змін до  рішення  Любашівської селищної  ради  від 25 липня 2020 року № 1287 «Про організацію оприлюднення наборів даних у формі відкритих даних».

19. Про внесення змін до   рішення Любашівської  селищної ради від 05 лютого 2021 року № 333 «Про затвердження Програми ресурсного забезпечення закладів освіти, культури та соціального захисту населення Любашівської районної державної адміністрації, що ліквідуються у 2021 році».

20. Про  внесення змін до  рішення Любашівської  селищної ради від 11 лютого 2020 року № 904 «Про затвердження Програми Врегулювання земельних відносин на  території Любашівської ОТГ на 2020-2022 роки».

Доповідач: Яковенко О.В.- начальник відділу перспективного  розвитку   і  сільського  господарства селищної ради.

 

21. Про  внесення змін до положення про Відділ з питань земельних відносин  Любашівської селищної ради.

Доповідач: Лабуш К.М. - начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

 

22. Про внесення змін  до рішення Любашівської селищної ради від 26 червня 2020 року №1125 «Про затвердження Переліку комунального майна Любашівськох селищної ОТГ, що  підлягає відчуженню».

23. Про затвердження Положення про відділ містобудування,архітектури, житлово-комунального господарства Любашівської селищної ради.

Доповідач: Авдулова А.П. - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради.

 

24.  Про затвердження статуту Комунального закладу «Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради».

25. Про створення комунального закладу «Школа мистецтв  Любашівської селищної ради».

Доповідач: Крячик А.А. – начальник відділу культури та туризму селищної ради.

 

26. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс».

Доповідач: Овчар Є.Л. – директор комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс».

 

27. Про затвердження порядку проведення консультацій з громадськістю Любашівської селищної ради.

Доповідач: Довганюк В.В. – начальник відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи селищної ради.

 

28.  Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності Любашівської селищної ради.

29. Про безоплатну передачу нерухомого майна в оперативне управління Управлінню «Центр надання адміністративних і соціальних  послуг».

30. Про безоплатну передачу нерухомого майна  в господарське відання комунального підриємства «Джерело-комунсервіс».

31. Про безоплатну передачу рухомого майна в оперативне управління Фінансовому  управлінню Любашівської селищної ради.

Доповідач: Вальчук Л.І. – начальник відділу – головний бухгалтер  відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради.

32. Про виконання рішення Любашівської селищної ради від 15серпня 2019 року    № 561 «Про затвердження Програми «Організаційне забезпечення діяльності роботи Любашівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, по здійсненню нагляду за особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та попередження рецедивної злочинності на період 2019-2020 р.р.».

Доповідач: Дармакука І.Г. – начальник Любашівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області.

 

33. Про виконання рішення Любашівської селищної ради від  28 липня 2020 року   № 1283 «Про затвердження програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Доповідач: Черешньовський Д.В. - начальник Любашівського РС ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту.

 

34. Про затвердження Положення про Громадську раду при Любашівській селищній раді.

35. Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту, Подяку Любашівської селищної ради.

Доповідач: Гладкий О.М. - начальник відділу загальної та організаційної роботи селищної ради.

 

36. Про звіт Любашівської селищної ради щодо виконання селищного бюджету за     І квартал 2021 року.

37. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради         від 17 грудня 2020 року № 15 «Про бюджет Любашівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

38. Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради        від 17 грудня 2020 року № 16 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Любашівської селищної  ради,  апарату виконавчого комітету селищної ради та  виконавчих органів селищної ради».

Доповідач:Вітвіцька О.Л. -  начальник  фінансового  управління  селищної ради.

 

39. Земельні питання.

 

40. Різне.

 

https://rada.info/upload/users_files/04380040/5825c0803a16e10a67998481fced746f.doc

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь