A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

14 травня відбулася позачергова шоста сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 14.05.2021 17:36
Кількість переглядів: 522

 14 травня 2021 року під керівництвом т.в.о. голови Любашівської селищної територіальної громади Людмили Мокряк відбулася позачергова шоста сесія Любашівської селищної ради восьмого скликання. З 26 депутатів присутні 23.

На сесії були присутні народний депутат України Степан Чернявський, заступник голови Подільської районної державної адміністрації Людмила Антонова, голова Подільської районної ради Софія Ходюк, радник голови Одеської обласної державної адміністрації Анатолій Артеменко, депутати, працівники апарату та члени виконавчого комітету  селищної ради, старости старостинських округів, громадськість.

На початку сесії Людмила Мокряк привітала депутатів, які в межсесійний період святкували день народження.

Порядок денний позачергової сесії налічував понад 750 питань, найбільший блок прийнятих рішень стосувався земельних питань.

Відповідно до Регламенту селищної ради подані до порядку денного питання були детально  розглянуті профільними постійними комісіями  і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні. Тому сьогодні депутати працювали продуктивно, динамічно і результативно. З результатами поіменного голосування можете ознайомитись за на сайті селищної ради в Розділі Результати поіменного голосування.

Народний депутат України Степан Чернявський розповів про останні напрацювання в законодавчій сфері, особливо щодо розробки законопроектів які в подальшому позитивно вплинуть на економічний  розвиток територіальних громад та будуть враховані інтереси сільського електорату. До речі, незабаром, відповідно до окремого графіку, депутат планує провести зустрічі з фермерами та жителями Любашівської громади під час яких ряд законопроектів та інші ініціативи депутата будуть обговорені для подальшого врахування та прийняття відповідних рішень під час роботи в профільних комітетах Верховної ради України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь