A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Публічне обговорення проєкта рішення Про встановлення  ставок єдиного податку на території Любашівської селищної       територіальної громади на 2022 рік

Дата: 24.05.2021 10:50
Кількість переглядів: 396

П Р О Є К Т    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

_____ червня 2021 року                                                                             № _______

Про встановлення  ставок єдиного податку на території Любашівської селищної      

територіальної громади на 2022 рік

 

Керуючись п.24 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 291, 293 Податкового кодексу України та з метою наповнення місцевого бюджету, Любашівська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити на території Любашівської селищної  територіальної громади з 01 січня 2022 року ставку єдиного податку  для платників першої групи згідно додатку 1:

1.1. Перша група – фізичні особи – підприємці, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

 

2. Затвердити на території Любашівської селищної  територіальної громади з 1 січня 2022 року ставку єдиного податку  для платників другої групи згідно додатку 2:

2.1. Друга група – фізичні особи -  підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

- не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб;

- обсяг доходу не перевищує 834 розміри мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

 

3.  Дане рішення набирає чинності з 01.01.2022  року.

 

   4. Доручити відділу загальної та організаційної роботи апарату  виконавчого комітету селищної ради опублікувати дане рішення на офіційному веб-сайті Любашівської селищної ради.

 

          5. Контроль за виконанням  рішення покласти на постійну комісію Любашівської селищної ради з прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

 

 

Любашівський селищний голова                                                                  Г.А. Павлов

 

https://rada.info/upload/users_files/04380040/ee858cb4c51fa789e5cbd1fcd0b5808a.doc

 

https://rada.info/upload/users_files/04380040/4d59a32896025ac56bde064765d68de8.doc

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь