A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Михайло Лазаренко очолив делегацію Подільського району в ході засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 03.06.2021 14:45
Кількість переглядів: 597

03 червня 2021 року у місті Хмельницькому відбулось засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України (створений Указом Президента України 25 лютого 2021 року №73/2021).
Згідно з положенням про Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України, затвердженим Указом Президента України від 4 березня 2021 року, він є консультативно-дорадчим органом, серед основних завдань якого, зокрема, сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування та налагодженню ефективної взаємодії державних органів, а також моніторинг суспільно-політичних і соціально-економічних процесів, що відбуваються в державі на регіональному та місцевому рівнях.

До Палати місцевих влад входять голови районних (районних у містах) державних адміністрацій, голови районних рад, міські, селищні, сільські голови, члени делегацій України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, які входять до складу Палати місцевих влад названого Конгресу.

Голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко очолив делегацію представників органів влади та місцевого самоврядування від Подільського району, які беруть участь у заході в режимі відеоконференції.
З вступним словом до учасників Конгресу звернувся Президент України Володимир Зеленський. Також, виступили керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Під час проведення засідання було розглянуто різноманітні питання, зокрема, схвалено Регламент роботи Палати, обрано його голову, обговорено підготовку до опалювального сезону, забезпечення енергоефективності, передачу професійно-технічних училищ у комунальну власність, реформування системи архітектурно-будівельного контролю тощо.

Крім того, було відпрацьовано пропозиції членів Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь