A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

До уваги керівників с/г підприємств

Дата: 11.06.2021 14:03
Кількість переглядів: 834

На виконання статті 9 Закону України «Про державну статистику» та Плану державних статистичних спостережень на 2021 рік, затвердженого розпорядженням кабінету Міністрів України від 09.10.2020 № 1258-р (даті - План), проводиться державне статистичне спостереження (даті -ДСС) «Сільське, лісове та рибне господарство» за формою №» 4-сг (річна) «Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 20_року», затвердженою наказом Держстату  від 06.07.2018 № 133.

 

Метою проведення вищезазначеного ДСС є отримання даних про фактичні розміри посіву сільськогосподарських культур під урожай звітного року на дату подання звіту на землях, які перебувають у володінні та користуванні підприємства, уключаючи посіви на землях, узятих у найм (оренду) в інших землекористувачів, якщо отримання земельних ділянок здійснене та оформлене договорами найму (оренди).

Звіти за всіма формами державних статистичних спостережень від респондентів 1 УС в Одеській області приймаються:

в електронному вигляді:

  • з використанням програмних забезпечень для подання статистичної та фінансової звітності до органів державної статистики (безкоштовного програмного забезпечення «КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА» на вебсайті Головного управління статистики в Одеській області або Держстату або комерційного програмного забезпечення M.E.Doc. Звіт Оператор. Арт-Звіт Pro. iFin, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT.F REDO Звіт);
  • на електронні адреси ео@ оd.ukrstat.gov.uа. gus@od.ukrstat.gov.ua, на

факс 722-50-48, з подальшим обов'язковим наданням оригіналів відповідних форм ДСС та або фінансової звітності.

у паперовому вигляді:

  • на поштову адресу ГУС в Одеській області: 65026. м. Одеса, вуд. Польська, буд. 20а:
  • у скриньку для подання статистичної га фінансової звітності (м. Одеса,     вул. Польська, буд. 16).

Відповідно до ст. 18 Закону респонденти зобов'язані безкоштовно в повному обсязі за формою, передбаченою звітно- статистичною документацією, у визначені строки подавати органам державної статистики достовірну інформацію, у тому числі з обмеженим доступом, і дані бухгалтерської о обліку.

Невиконання вказаних обов'язків є правопорушенням в галузі статистики, за яке згідно зі ст. 186 і КУпАП України передбачена адміністративна відповідальність.

Інформуємо, що бланки форми ДСС № 4-сг (річна) «Звіт про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 20__ року» та Роз'яснення щодо її заповнення розміщені на офіційному вебсайті ГУС в Одеській області (www.od.ukrstat.gov.ua) розділ «Респондентам»      «Про звітування у 2021 році»      «Альбом форм ДСС на 2021 рік» «Економічна статистика»   «Економічна діяльність»  «Сільське, лісове та рибне господарство».

У разі виникнення питань можна звернутись до ГУС в Одеській області за телефонами: 722-63-71, 722-28-98, 722-50-48."

Крім того, повідомляємо, що при складанні будь-якої форми ДСС. працівниками ГУС в Одеській області за зверненнями може бути надана послуга методичного характеру (консультація) згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2000 № 1659 «Про затвердження Положення про проведення статистичних спостережень та надання органами державної статистики послу і на платній основі».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь