Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вакцинація проти COVID-19

Дата: 07.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 473

В Україні вже відкрилося 197 центрів масової вакцинації проти COVID-19, в яких щеплюють людей, що записалися до листа очікування через "Дію" або через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я.

Перелік, дати та час роботи центрів масової вакцинації постійно оновлюються. Будь ласка, перевіряйте, чи працює потрібний вам центр у потрібний вам час на сайті http://vaccination.covid19.gov.ua.

Центри вакцинації відкриваються у спорткомплексах, на стадіонах, у виставкових і торгово-розважальних центрах, у школах, палацах культури, кінотеатрах, готелях, на заводах, у бізнес-центрах, банках та в медичних установах. Більшість цих центрів працює лише на вихідних, решта працює і в робочі дні.

У них вакцинують як тих, кого попередньо запросили на щеплення телефонним дзвінком чи повідомленням, так і за іншою чергою усіх охочих, яким ще не надійшло запрошення, але які є в листі очікування. Пріоритет надається літнім людям.

Щеплення здійснюють мобільні медичні бригади вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech.

Для інформування населення про відкриття та роботу таких центрів, МОЗ спільно з UNICEF Ukraine за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна, розробили брендингові матеріали: плакати, макети для білбордів та сітілайтів, вказівники для навігації всередині центрів та сувенірну продукцію. Усі матеріали можна отримати, звернувшись на електронну пошту — vac.covid19@phc.org.ua. Крім того, можна використовувати будь-які інформаційні матеріали, створені Комунікаційним центром вакцинації від COVID-19. Їх можна завантажити тут bit.ly/vac_covid19_info.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь