A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Як в Любашівській громаді День рибалки святкували

Дата: 12.07.2021 09:30
Кількість переглядів: 589

11 липня, з нагоди святкування Дня рибалки, яке в Україні святкується кожної другої неділі липня, на березі  водоймища в центрі селища Любашівка відбулись змагання з берегової ловлі на поплавкову вудку

Весело, цікаво та по літньому відбулися святкування. Всі бажаючі, від малого до великого, цілими сім'ями, в колі друзів та однодумців прийняли участь у риболовлі. А компетентне жюрі визначили переможців:

- в номінації  "Найбільша риба" перше місце серед дітей виборов Матвієнко Богдан, серед дорослих Янковенко Володимир;

- в номінації "Найбільший улов" перше місце серед дітей виборов Антонов Віталій, серед дорослих Дворжак Василь;

- в номінації "Найбільша кількість видів виловлених риб" перше місце серед дітей виборов Богаченко Олександр, серед дорослих Мілявський Олександр.

Переможці та всі діти, учасники змагань були відзначені Грамотами, Подяками і подарунками. Наймолодшим учасникам змагань, Житнюк Михайлу та Хіменес Матвію, яким по чотири рочки, теж вдалось спіймати свою "золоту рибку".

Захід супроводжувався гарною концертною програмою, частуванням рибною юшкою та кашею, в оточенні земляків та любителів рибалки, які з'їхалися з усіх старостинських округів Любашівської громади.

Спілка рибалок Любашівщини висловлює подяку за сприяння розвитку рибальства в громаді та фінансову підтримку в організації свята Геннадію Павлову, Віктору Мазуренко,  Віктору Ляховецькому, Юрію Слинько та Сергію Лацику. За підготовку майданчика та облагородження території біля водойми велика подяка працівникам комунальних установ "Зеленбуд" та  "Джерело-Комунсервіс". За святковий настрій, гарний музичний супровід дякуємо творчим працівникам комунального закладу "Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради". За святкову юшку та смачне частування Любашівському підрозділу ДСНС.

Ось і ще одна традиція започаткована в Любашівській громаді, яка щорічно збиратиме всіх любителів рибної ловлі для гарного і приємного проведення часу на природі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь