A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ВАКЦИНАЦІЯ НА ОДЕЩИНІ ВІД КОРОНАВІРУСУ ТРИВАЄ

Дата: 05.08.2021 15:52
Кількість переглядів: 371

ВАКЦИНАЦІЯ НА ОДЕЩИНІ ВІД КОРОНАВІРУСУ ТРИВАЄ

Пандемія Covid-19 наочно продемонструвала, якою може бути реальність без вакцин, і підкреслила життєво важливу роль імунобіологічних препаратів. За даними експертів Covid-19 заразив понад 185 мільйонів людей та спричинив 4 мільйони смертей у всьому світі, а Всесвітня організація охорони здоров’я класифікувала його як пандемію.

«Лікарі і вчені покладають великі надії на те, що вакцинація може повернути світ до нормального життя і послабити обмеження, які формували наше життя протягом останніх півтора роки. Я спілкувався з провідними вченими і вони зазначили, що сподіваються, що люди вироблять певний імунітет до коронавірусної хвороби за допомогою вакцинації та природних інфекцій. Отже, важких випадків захворювання ставатиме менше, а госпіталізації та смертність не матимуть такого масштабу, який ми бачили до цього часу» - зазначив під час свого візиту до центру вакцинації населення в Одесі, що діє в приміщенні видавництва «Чорномор’я», за адресою площа Дерев’янка, 1 голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОАД нагадав, що нещодавно міністр освіти та науки Сергій Шкарлет зазначив «що при наявності 80% вакцинованого педагогічного колективу навчальні заклади зможуть працювати в повноформатному варіанті в «жовтій», «помаранчевій» і навіть «червоній» зонах. Тому напередодні нового навчального року, Сергій Гриневецький зауважує на тому, що нині надважливо провести вакцинацію усіх працівників сфери освіти Одещини.

«В центрі вакцинації я переконався, що увесь процес організовано якісно і грамотно. Крім власне вакцинації, медичні працівники виконують ще й важливу соціальну місію — пояснюють людям чому щеплення важливі, та розвінчувати міфи про вакцини» - сказав Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь