A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

В Одесі відбудеться масштабний Марш захисників України

Дата: 13.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 431

В Одесі в День Незалежності України відбудеться традиційний, вже третій Марш захисників. Організаторами заходу є учасники ветеранської спільноти.

Напередодні у Veterans HUB ODESA представники громадських ветеранських і патріотичних організацій обговорили деталі цьогорічної акції.

Як і торік, планується формування колон на Театральній площі. Опісля марш рушить за маршрутом: вулиця Рішельєвська — вулиця Пантелеймонівська — Привокзальний провулок — Італійський бульвар — площа Куликове поле — вулиця Канатна — сквер Героїв Небесної Сотні — пам’ятний знак на честь загиблих учасників АТО/ООС. Також передбачено урочистий мітинг біля цього знаку.

— Традиційно першими  в колонах ітимуть сім’ї полеглих героїв України, які нестимуть їхні фотографії, далі — воїни, які зазнали поранень, відстоюючи суверенітет України. Такі заходи дуже важливі, адже демонструють суспільству, що в нашій країні є небайдужі люди, які завжди готові встати на захист своєї держави, відстоювати її суверенітет та територіальну цілісність, — зазначив представник від Одеської області в Раді ветеранів при Міністерстві у справах ветеранів України, голова ГО Veterans HUB ODESA Олександр Голопотелюк.

Також він зауважив, що цьогорічний марш буде найчисленнішим.

— З районів Одещини планують підвезення ветеранів. Ми звертаємось до об’єднаних територіальних громад — їх в Одесі 91 — і сподіваємось, що не менше 10 осіб від кожної приїдуть на марш. Є заявки і з інших областей — Кіровоградської та Миколаївської. Плануємо, що загалом до нас приєднаються не менше тисячі ветеранів. Це дуже принципово, аби вулицями пройшли всі проукраїнські сили, які вкотре покажуть — Одеса була, є і буде українською, —додав Олександр Голопотелюк.

До слова, Марш захисників у День Незалежності відбудеться не тільки в Одесі та Києві, а й в інших містах країни. Захід проведуть із дотриманням карантинних заходів, а саме маскового режиму і соціальної дистанції.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь