A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

УВАГА!!! Дотація за бджолосім’ї  2021 року - розпочинаємо прийом документів

Дата: 19.08.2021 12:08
Кількість переглядів: 486

Повідомляємо власників бджолосімей Любашівської  територіальної громади, про те, що відділом перспективного розвитку і сільського господарства Любашівської селищної ради розпочато прийом документів на отримання бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 р. №107 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції" (зі змінами №517 від 12.05.2021).

Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

Документи, для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають  за місцезнаходженням пасіки до відповідної   сільської ради, а жителі с.Вишневе та смт.Любашівка до  відділу перспективного розвитку і сільського господарства селищної ради.

Терміни подання документів  до органів місцевого самоврядування до 25 вересня 2021 року

Фізичні особи  подають такі документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки,  з відміткою проведеного в 2021 році обстеження пасіки та зазначеної кількості бджолосімей;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (ідентифікаційний код);
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів.

Суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи-підприємці) подають такі документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, з відміткою проведеного в 2021 році обстеження пасіки та зазначеної кількості бджолосімей;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) на останню звітну дату на момент подання документів;
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів;
  • інформацію суб’єкта господарювання про всіх пов’язаних із ним осіб, які протягом бюджетного року є отримувачами такої спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї, а також про зміни стосовно таких пов’язаних осіб.

Підставою для внесення до відомості на отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація потужності фізичної особи або суб’єкта господарювання у Державному реєстрі потужностей операторів ринку.

Документи, подані не в повному обсязі та оформлені з порушенням вимог законодавства, повертаються упродовж п’яти робочих днів.

 Для отримання додаткової інформації звертайтесь за телефоном 2-22-10 або за адресою: вул.Володимира Князя,132  - Відділ перспективного розвитку і сільського господарства Любашівської селищної  ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь