A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Серпнева діалог-нарада "Освіта Любащівщини 30: якість, доступність та безпечність"

Дата: 30.08.2021 16:39
Кількість переглядів: 911

Напередодні початку нового навчального року, 30 серпня, в медіа-центрі Любашівськоїх публічної бібліотеки відбулася освітянська серпнева діалог-нарада "Освіта Любащівщини 30: якість, доступність та безпечність".

Основною темою освітянської наради було питання як організувати навчальний  процес в умовах пандемії та взагалі про організацію роботи у 2021-2022 навчальному році, враховуючи нові підходи та тенденції, новітні тренди цифровізації і дистанційної освіти.

Захід проведено в урочистій атмосфері з нагоди відзначення великих державних свят - Дня Державного Прапора та відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України.

Привітали освітян з початком нового навчального року Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Олександр Байрак. Подякували педагогічним працівникам за плідну працю, педагогічну майстерність та достойну підготовку до нового навчального року. Грамотами нагородили кращих педагогічних працівників та колективи навчальних закладів за 30-річну сумлінну працю, високу педагогічну майстерність, особистий вагомий внесок в організацію освітнього процесу, за прийняття участі у проекті Британської ради в Україні в рамках програми «Розумна взаємодія. Активні громадяни»,  за вагомий внесок в підготовку закладу до нового навчального року, зміцнення його матеріально-технічної бази, створення належних умов для навчання і виховання підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь