A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

01 вересня, смт Любашівка з робочою поїздкою відвідала директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Наталія Одарій-Захар’єва

Дата: 03.09.2021 09:01
Кількість переглядів: 443

01 вересня, смт Любашівка з робочою поїздкою відвідала директор Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Наталія Одарій-Захар’єва

Наталія Одарій-Захар’єва провела виробничу нараду за участі голів територіальних громад, директорів первинної та вторинної ланок закладів охорони здоров'я, розташованих на територіальних колишніх Савранського, Любашівського, Ананьївського районах.

В нараді також прийняли участь перший заступник директора Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Арам Анташян, голова Подільської районної державної адміністрації Михайло Лазаренко, депутат Подільської районної ради Сергій Паровик, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов.

Було обговорено ряд актуальних питань з оптимізації і покрашення надання медичної допомоги закладами охорони здоров’я Одеської області.

Директор Департаменту запевнила присутніх, що мова не йде про закриття лікарень, а про їх перепрофілювання, або створення філій при опорних закладах медицини. В деяких лікарнях немає відповідного обладнання чи кваліфікованих спеціалістів. Медична реформа передбачає, що більше коштів отримують ті лікарні, які відповідають певним показникам якості. Деякі з цих показників залежать від кількості пацієнтів, яких обслуговує лікарня та конкретний лікар. Наприклад, навряд чи ви захочете звертатися до хірурга, який робить лише 10 операцій на рік. Відповідно, ті лікарні, до яких пацієнти не звертаються, отримують менше фінансування. Таким чином реалізується принцип "гроші йдуть за пацієнтом" та зростає ефективність витрачання коштів. В ході реформування закладів медицини керівництво Одеської області докладає всіх зусиль для ефективного функціонування медичних закладів та надання населенню якісних медичних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь