A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Вакцинація - це шлях до відкритої та безпечної школи.

Дата: 21.09.2021 14:20
Кількість переглядів: 434

20 вересня, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов провів розширену нараду з керівниками дошкільних та освітніх закладів громади, старостами та керівниками структурних підрозділів Любашівської селищної ради.

На порядку денному розглядались, насамперед, питання вакцинації у колективах навчальних закладів громади. Любашівський селищний голова Геннадій Павлов звернув увагу на недостатнє інформування та роз’яснення у колективах. На фоні інтенсивного росту захворюваності COVID-19, у нас досить низький рівень кількості щеплених серед вчительських колективів.

"Вакцинація вчителів є одним із пріоритетних завдань влади. Адже щоб навчання в дитсадках та школах проводилося в очному режимі, необхідно щоб 80% освітян були вакциновані" – зазначив Геннадій Павлов та доручив активізувати роботу у цьому напрямку. "Також батьки повинні розуміти, що відповідальність за продовження онлайн-навчального процесу стоїть за керівниками освітніх закладів, так як Любашівська селищна рада зробила все можливе для доступного та благополучного проведення вакцинації», - зауважив Любашівський селищний голова.

На якість дистанційного формату навчання нерідко нарікають і батьки, і самі вчителі, яким через пандемію довелося освоювати освітні платформи у мережі, аби проводити дистанційно уроки. Якість дистанційного навчання ще не дозволяє настільки якісно організувати освітній процес, як це відбувається при очному режимі. Саме тому вакцинація зараз є вкрай необхідною для збереження життя та здоров’я наших педагогів та налагодження якісного очного навчання у школах» - наголосив начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Байрак.

В.о. головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Любашівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любашівської селищної ради Григорій Ратушняк коротко доповів про ситуацію з вакцинацією жителів Любашівської селищної територіальної громади. Акцентував, шо наразі вакцинація є єдиним засобом захисту від важкого чи середнього перебігу коронавірусної хвороби і закликав освітян вакцинуватися, щоб запобігти закриттю навчальних. Вакцина наявна в достатній кількості, тож керівники повинні провести роз’яснювальну роботу серед своїх працівників, адже від них залежить колективний імунітет та подальша робота закладів освіти. Також керівники закладів можуть зробити заявку на виїзд мобільної бригади з імунізації до трудового колективу закладу.

  Разом з тим, присутні розглянули питання підготовки закладів освіти Любашівської селищної територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період та про хід підготовки четвертого ковбасного фестивалю-ярмарку «Любашівка-столиця української ковбаси» та Дня селища Любашівка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь