A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Подяка за організацію та проведення ІV ковбасного фестивалю-ярмарку «Любашівка-столиця української ковбаси» та Дня селища Любашівка

Дата: 29.09.2021 11:12
Кількість переглядів: 467

Любашівська селищна рада висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення ІV ковбасного фестивалю-ярмарку «Любашівка-столиця української ковбаси» та Дня селища Любашівка.

Окрема вдячність народному депутату України Чернявському С.М., раднику голови Одеської обласної державної адміністрації Артеменку А.І., депутату Одеської обласної ради Осіпову В.О. та депутатам Любашівської селищної ради Крячику А.А., Мазуренку В.В., Мокряк Л.М., Касевичу А.О., Високому А.П., Коломійченку В.Д., Лацику С.Р., Байраку О.В., Ляховецькому В.А., Патрікан О.О., Патрікан В.Г. за організацію заходу та фінансову підтримку.

Дякуємо підприємствам та небайдужим людям, підтримка яких стала дуже важлива для проведення фестивалю, хто допомагав працею та матеріально: ф/г "Основа 2", СВК "Агросвіт", ТОВ "Шагани" за надані тюки сіна для оздоблення фестивалю та сидіння для людей, ФОП Солощук П.А. за рибу для юшки, КУ «Зеленбуд» за  підготовку та підтримання належного благоустрою, а також спонсорам ТОВ "КіперАгро", ФОП Котенко Н.М., ФОП Хмельниченко О.В., ФОП Карпова О.В., ф/г Магденко А.Л., Слусаренко Н.Г.

Подяка організаторам свята, а саме: Одеському обласному центру української культури, Міжнародній морській бізнес-асоціації м. Одеса, північному центру професійної освіти (Савранське ПАУ), комунальному закладу "Центр культури, дозвілля і туризму Савранської селищної ради", відділу культури і туризму Любашівської селищної ради, комунальному закладу "Центр культури і дозвілля Любашівської селищної ради", комунальній установі позашкільної освіти "Центр дитячої та юнацької творчості" Любашівської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту Любашівської селищної ради, працівникам та учасникам художньої самодіяльності клубних закладів громади, старостатам, майстрам ужитково-прикладного мистецтва, водіям шкільних автобусів, які здійснювали підвіз населення до місця проведення фестивалю, кожному працівнику селищної ради, які були задіяні у підготовці та проведенні фестивалю.

Дякуємо колективам Любашівського опорного закладу загальної середньої освіти Любашівської селищної ради Одеської області та НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей" смт Любашівка за приготування смачних страв та юшки для польової кухні, якими пригощали гостей фестивалю. Дякуємо керівництву Любашівського ДНЗ ясла-садок № 1 "Сонечко" та Любашівського ДНЗ ясла-садок № 2 "Казка" за чудові виступи маленьких виконавців.

Також висловлюється подяка колективам та керівництву ВП №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області, КНП "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини" Одеської обласної ради", 28-ДПРЧ 4 - ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, Управління Держпродспоживслужби в Любашівському районі, РМ ПМК за збереження безпеки під час проведення фестивалю.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, виконавчий комітет селищної ради щиро вдячні за допомогу кожній людині, яка вклала часточку душі та серця у організацію та проведення ІV ковбасного фестивалю-ярмарку «Любашівка-столиця української ковбаси» та Дня селища Любашівка.

 А всім учасникам фестивалю низький уклін за те, що вони продовжують традиції наших предків, наших родин, і передають всьому світу і нашій молоді традиції та  культуру Любашівського краю.

Завдяки вам фестиваль пройшов на високому рівні.

А ВСЕВИШНЬОМУ за гарну погоду!!!...

 

З вдячністю,

 

Любашівський селищний голова                                   Павлов Г.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь