A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

День поважного віку

Дата: 01.10.2021 16:12
Кількість переглядів: 655

Першого жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – і День ветерана. Тож сьогодні з нагоди цього свята у Любашівському будинку культури урочисто привітали наших шановних людей поважного віку.

На святковий захід завітали Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, начальник відділу з питань соціальної політики селищної ради Світлана Чолак, начальник Любашівського відділу Управління соціального захисту населення Подільської районної державної адміністрації Одеської області Тетяна Зелінська, які побажали усім присутнім міцного здоров’я, довгих, сповнених радості, років життя та подякували за активну громадську позицію, за те, що предають люди старшого покоління молоді українські звичаї та традиції, за те, що завжди готові підставити своє плече.

Голова ради ветеранів Галина Слободзян висловила щирі слова подяки голові фермерського господарства "Основа 2" Високому Андрію Петровичу за подарунок для комунальної установи "Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг" Любашівської селищної ради Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, який знаходиться в смт Зеленогірське - інвалідний візок.

Гості свята приділили увагу кожному, поговорили про життя та проблеми з якими стикаються вони в повсякденному житті та вручили Подяки та Грамоти від Одеської облради, Подільської райдержадміністрації та Любашівської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь