A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ позачергової дев’ятої сесії Любашівської селищної ради VІІІ скликання

Дата: 07.10.2021 13:46
Кількість переглядів: 706

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

позачергової дев’ятої сесії Любашівської  селищної  ради VІІІ скликання

 

 

Про затвердження заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів   Пенчева О.С.

 Доповідач: Павлов Геннадій Анатолійович – селищний голова.  

 

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 26.11.2020 року № 9 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Про утворення старостинських округів Любашівської селищної ради.

Про затвердження Положення про старосту. 

Про віднесення посад старости Любашівської селищної ради до V категорії посад осіб місцевого самоврядування та встановлення відповідних рангів. 

Доповідач: Мокряк Людмила Миколаївна – секретар селищної ради.

 

Про звіт директора комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс» про діяльність підприємства та використання коштів фінансової підтримки за                                      9  місяців 2021 року.

Про безоплатну передачу майна з балансу  КП «Джерело-Комунсервіс» на баланс КУ «Зеленбуд».

 

 

Доповідач: Овчар Євген Леонідович – директор комунального підприємства «Джерело-Комунсервіс».

 

Про звіт директора комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради про роботу установи та використання коштів фінансової підтримки за 9 місяців 2021 року.

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 21 січня 2021 року №149 «Про затвердження Програми підтримки діяльності комунальної установи «Зеленбуд» Любашівської селищної ради на 2021 рік».

 

  Доповідач: Грабовецька Ольга Миколаївна -  директор комунальної установи Зеленбуд».

                     

            Про надання дозволу на списання основних засобів.

            Про передачу на баланс Комунальному підприємству "Джерело-Комунсервіс" транспортних засобів

Доповідач: Байрак Олександр Володимирович - начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

 

Про надання дозволу на встановлення меморіальної дошки Панченку Володимиру Євгеновичу на фасаді приміщення НВК «ЗОШ І-ІІІст. – ліцей» смт. Любашівка.

                 Про надання дозволу на встановлення на території Агафіївського старостинського округу пам’ятного знаку до 70-ти річчя з дня переселення у село Агафіївка та село Пилипівка жителів села Михновець Львівської області.

Доповідач: Крячик Анатолій Анатолійович – начальник відділу культури та туризму селищної ради.

                     

 

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31.03.2021року  №359 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Управління «Центр надання адміністративних послуг» Любашівської селищної ради.

Доповідач: Заміхановська Ірина Василівна – начальник Управління «Центр надання адміністративних і соціальних послуг» селищної ради.

 

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 30.04.2009 року      № 1737-V «Про затвердження переліку вулиць, провулків, житлових містечок на території Любашівської селищної ради».

Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від 1208.2021 року № 2563 «Про перейменування вулиць, провулків на території Любашівської селищної територіальної громади».

Доповідач: Гладкий Олег Миколайович – начальник відділу загальної та організаційної роботи селищної ради.

 

 

 Про надання попередньої згоди на безоплатне прийняття нерухомого майна площею 363,4 м. кв. за адресою : 66502, Одеська область Подільський район, смт Любашівка, вул. Софіївська, 107 в комунальну власність Любашівської територіальної громади Подільського району Одеської області

Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Любашівської територіальної громади Подільського району Одеської області

Про надання згоди на розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Любашівської територіальної громади Подільського району Одеської області

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду»

Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від  15.03.2019 року № 425 « Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Любашівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019-2021роки »

Про упорядкування діяльності виконавчих органів селищної ради у сфері приватизації житлового фонду комунальної власності Любашівської селищної територіальної громади.

Про надання дозволу на розроблення документу державного планування «Детальний план території земельної ділянки площею  2 га, кадастровий номер 5123355100:02:004:0112 в смт Любашівка з метою розміщення та експлуатації об’єкту транспортної інфраструктури: перевантажувального терміналу з тимчасовим зберіганням та відвантаження зернових та олійних культур на автомобільний (залізничний) транспорт, додаткові супутні об’єкти та об’єкти інфраструктури» зі зміною цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства.

Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 31 березня 2021 року № 352 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності Любашівської територіальної громади»

Доповідач: Авдулова Альона Петрівна  - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради.

 

 

                 Про безоплатну передачу основних засобів  в оперативне управління КУ «Зеленбуд».

Доповідач: Вальчук Людмила Іванівна - начальник відділу – головний бухгалтер  відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради.

 

 

 Про звіт Любашівської селищної ради щодо виконання  селищного бюджету  за 9 місяців 2021 року.

Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від 17.12.2020 року № 15 «Про бюджет Любашівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Про внесення змін та доповнень до рішення Любашівської селищної ради від 17 грудня 2020 року № 16 «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Любашівської селищної  ради,  апарату виконавчого комітету селищної ради та  виконавчих органів селищної ради».

  Доповідач: Вітвіцька Олена Леонідівна -  начальник  фінансового  управління  селищної ради.  

 

     

Земельні питання.

Доповідач: Дехтяренко Оксана Олександрівна – т.в.о. начальника відділу земельних відносин та навколишнього середовища селищної ради.

 

 Різне.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь