A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Нарада в Любашівській селищній раді

Дата: 03.11.2021 10:17
Кількість переглядів: 406

Любашівським селищним головою проведено нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних установ Любашівської селищної ради щодо готовності об'єктів соціальної інфраструктури до початку опалювального сезону 2021-2022 років та організації вакцинації серед населення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Офіційно опалювальний сезон в Україні розпочався 15 жовтня, але враховуючи світові ціни на газ опалювальний сезон 2021– 2022 стартує у непростій ситуації. Керівники установ та організацій доповіли, що всі заклади громади технічно готові до опалювального сезону, в дитсадках, школах та медичних закладах вже подали тепло, а от питання щодо тарифів на газ та світло для бюджетних установ, на жаль, залишаються у непростому стані. Тому, Геннадієм Павловим дано доручення, до наступного опалювального сезону передбачити впровадження альтернативних видів опалення, там де потрібно, придбати твердопаливні котли, а також слідкувати за не перевищенням встановлених лімітів на газове та електро-постачання.

Втім, поки що середньодобова температура повітря дозволяє поекономити на опаленні, адже в будь-якому випадку надмірні витрати виллються у тариф і проявлять себе у платіжках за тепло.

Враховуючи зростання захворюваності на COVID-19 в Одеській області та кількість  важких пацієнтів, вкрай важливо якнайшвидше забезпечити максимальне охоплення вакцинацією - наголосив Любашівський селищний голова. Адже переважна більшість пацієнтів, що мають ускладнений перебіг коронавірусної хвороби та потребують стаціонарного лікування - не щеплені!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь