A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ В ЦЕРЕМОНІЇ ВРУЧЕННЯ АВТОТРАНСПОРТУ ДЛЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАД ТА СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ГУНП

Дата: 06.12.2021 08:02
Кількість переглядів: 310

02 грудня, в Одесі, на Приморському бульварі, відбулись урочистості з нагоди вручення автотранспорту для поліцейських офіцерів громад та структурних підрозділів Головного управління Національної поліції. Ключі від 23-х новеньких службових автомобілів 17 з яких Renault Duster, 2 - Toyota Corolla, 4 - KIA Sportage отримали голови та поліцейські об’єднаних територіальних громад.
«Сьогодні ми реалізовуємо успішний безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади». Поліцейський офіцер громади сьогодні демонструє надзвичайно високий рівень довіри населення до поліції – в деяких регіонах він складає вже більше 70%. Філософія проєкту – «я тут живу, я тут працюю». Сьогодні ми отримуємо в 13-ть об’єднаних територіальних громад підготовлених поліцейських, які пройшли відбір, навчання, які є елітою Національної поліції України і якісно надаватимуть поліцейські послуги. 4-го листопада 2021 року, під час загальнонаціонального безпекового Форуму за участю Президента України, депутатів Верховної Ради, керівників об’єднаних територіальних громад, керівників органів центральної виконавчої влади, вперше за 30 років, було визначено пріоритетні завдання, щодо створення безпечного середовища як в нашій державі, так й на території нашої області – це безпека на дорогах, на вулицях, безпека в школах, безпека в сім’ях. Я маю велику надію, що сьогодні саме поліцейський офіцер громади відіграє надзвичайно важливу роль в якісному наданні поліцейських послуг» - відзначив у своєму виступі Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.
В свою чергу голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький подякував Міністерству внутрішніх справ, обласній раді, Одеській міській раді, органам місцевого самоврядування за спільну роботу по забезпеченню прав і свобод громадян на території регіону.
«Як відомо, Одещина знаходиться на перехрещенні транспортних коридорів, і саме Президентом України було поставлене завдання облаштувати державний кордон, налаштувати спільну роботу між правоохоронними органами, органами виконавчої влади і місцевого самоврядування. Рік тому у державі відбулась адміністративно-територіальна реформа, і вже рік об’єднані територіальні громади працюють в новому форматі. І звичайно, саме на органи місцевого самоврядування полягає велика відповідальність за спокій в нашому регіоні, забезпечення законності і правопорядку. Я переконаний, й надалі обласна державна адміністрація та обласна рада будуть продовжувати реалізацію програми «Безпечна Одещина». Бо саме координація спільних дій між виконавчою владою і правоохоронними органами дає результати по зменшенню злочинності в нашому регіоні» - сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.
Новенькі автомобілі оснащені сучасною технікою – рацією, відеореєстратором, сейфом для зберігання рушниці, набором інструментів для ремонту та технічної допомоги, потужним ліхтарем та бензопилою. Також є аптечка з усім необхідним для першої медичної допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь