A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

ЩОБ НЕ БУЛО ДОВГОТРИВАЛОГО БЕЗРОБІТТЯ

Дата: 09.12.2021 14:15
Кількість переглядів: 294

 

В Любашівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання комісії з довготривалого безробіття. Робота цієї комісії є однією із складових частин щодо зменшення тривалості безробіття та має позитивний вплив на підвищення рівня власної активності безробітних щодо пошуку роботи.

На комісію було запрошено безробітних, які уже тривалий час перебувають на обліку. Під час роботи фахівці центру зайнятості, які залучені до участі в роботі комісії, проаналізували з безробітними ситуацію на ринку праці, актуальні та перспективні вакансії, причини незайнятості кожного довготривалого безробітного. Були розглянуті питання щодо участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, а також можливість навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ.

Дуже часто мешканці сільської місцевості зневірені в пошуках роботи, не вбачаючи перед собою перспектив у працевлаштуванні, займають пасивну позицію при вирішенні життєво важливих особистих питань. Комісія з кожним безробітним визначила конкретні шляхи, спрямовані на вирішення питання працевлаштування. Усі безробітні отримали індивідуальні рекомендації щодо працевлаштування. Тож будемо сподіватися на їхне якнайшвидше працевлаштування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь