A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Орієнтовний порядок денний спільного засідання постійних комісій з питань з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики; з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорт

Дата: 10.12.2021 11:27
Кількість переглядів: 315

Орієнтовний порядок денний спільного засідання постійних комісій з питань з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики; з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг

 

          1. Про затвердження статуту комунальної установи «Любашівський інклюзивно-ресурсний центр» в новій редакції.

          2. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Любашівський інклюзивно-ресурсний центр».

          Доповідач: Байрак Олександр Володимирович - начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

 

3.  Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради від 26.11.2020 року № 5 «Про постійні комісії Любашівської селищної ради».

4. Про затвердження порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Любашівської селищної територіальної громади.

5. Про затвердження плану роботи Любашівської селищної ради на 2022 рік. 

Доповідач: Мокряк Людмила Миколаївна – секретар селищної ради.

 

          6. Про доцільність прийняття з державної до комунальної власності Любашівської селищної ради Подільського району Одеської області захисної споруди цивільного захисту.

           Доповідач: Алексєєнко Сергій Анатолійович - головний спеціаліст з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи відділу правового забезпечення, зав’язків з правоохоронними  органами, цивільного захисту, оборонної та   мобілізаційної роботи селищної ради.

            7. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної рада від 31 березня 2021 року №353 «Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Любашівської територіальної громади та наміри передати майно в оренду».

             8. Про надання попередньої згоди на безоплатне прийняття відремонтованого об’єкту: «Капітальний ремонт санвузлів опорного закладу «НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Любашівка Любашівського району Одеської області за адресою: смт Любашівка, вул. Софіївська, 77» в комунальну власність Любашівської територіальної громади Подільського району Одеської області.

Доповідач: Авдулова Альона Петрівна  - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства селищної ради.

 

9. Про внесення змін до рішення Любашівської селищної ради  від 17.12.2020 року №37 «Про зміну назви комунального підприємства «Любашівське районне бюро технічної інвентаризації» та затвердження Статуту в новій редакції.

Доповідач: Соколюк Людмила Іванівна – начальник комунального підприємства

«Бюро технічної інвентаризації» Любашівської селищної ради.

 

Начальник відділу загальної та організаційної

роботи селищної ради                                                                               Гладкий О.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь